2020 YILININ İLK KAR YAĞIŞINDA BÜYÜKŞEHİR YİNE SAHADA

2020 YILININ İLK KAR YAĞIŞINDA BÜYÜKŞEHİR YİNE SAHADA

Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılının ilk kar yağışında vatandaşların özellikle ulaşımda olası bir sorunla karşılaşmaması için 60 iş makinesi ve sahada 110 aktif personeli ile gece boyunca görevinin başında yer aldı. Birimler, ilçelerde ve rakımın yüksek olduğu bölgelerde aynı hassasiyetle görevini sürdürdü.

Şanlıurfa, 2020 yılının ilk karını karşıladı. Akşam saatlerinde etkisini gösteren yağış özellikle rakımın yüksek olduğu bölgelerde sağanak şeklinde etkili olurken, gün içerisinde meteorolojiden gelen tahmini hava raporu ile Başkan Beyazgül'ün birimlerin hazırlıklı olması talimatını verdiği Büyükşehir Belediyesi, ilk andan itibaren sahada yer alarak tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürdü. Özellikle ulaşımda şehir merkezindeki tüm yollarda yağışın ilk başladığı anlardan itibaren tuzlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı.

ARAÇLAR VE PERSONELLER SAHADA

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün çalışmaları sahada birebir takip ettiği uygulamalar çerçevesinde Büyükşehir ekipleri sabaha kadar ve ilerleyen gün içerisinde aralarında kepçe, kar küreme ve tuzlama aracı, greyder ve traktörlerin yer aldığı 60 adetten oluşan araç filosu ve personellerce devam edecek.

BÜYÜKŞEHİR 24 SAAT HİZMETTE

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve ALO 153 İletişim Merkezinin 24 saat esası ile hizmet verdiği Büyükşehir Belediyesi, diğer tüm birimlerine kar yağışından kaynaklanabilecek olumsuzluklara duyarlı olması için uyarılarda bulundu. Olası sert kış şartlarına karşı hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere anında karşılık vererek çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR