Açanal'dan Kurban Bayramı mesajı

Açanal

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Açanal mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurban, Hz. İbrahim’in sadakatinin, Hz. İsmail’in teslimiyetinin zirve noktasıdır. Kurban, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) vefa ve merhametinin, yardımlaşmanın, fedakârlık ve paylaşma ahlakının nişanesidir. Allah yolunda infak bilincimizin göstergesidir.

Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu, bereketini maneviyatını ve sevincini yaşarken; dünyayı ve ülkemizi saran Covit - 19 virüsü salgını nedeniyle bu bayram da kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak toplu bayramlaşmalardan uzak durmamız daha nice bayramlarda bir arada olmamızı sağlayacaktır.

Teşekkürü borç bildiğimiz, ülkemizin sağlığı için salgın nedeniyle  aylardır evine gidemeyen, ailesini ve çocuğunu göremeyen sağlıkçısı,polisi , kamu görevlisi tüm çalışanlarımız bu bayramda da mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacaklar. Çalışanlarımızın emekleri için  bizlerde üzerimize düşen görevimizi yerine getirelim. Uyarıları dikkate alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve dostluğun en sıcak şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayramın; Ülkemize, Milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa refah, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Ecz. Zemzem Gülender AÇANAL / AK Parti Şanlıurfa Milletvekili



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR