Ahmet Eşref FAKIBABA’dan Şanlıurfa Vakfına Ziyaret

Ahmet Eşref FAKIBABA’dan Şanlıurfa Vakfına Ziyaret

Ahmet Eşref FAKIBABA’dan Şanlıurfa Vakfına Ziyaret

 

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapan, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref FAKIBABA Şanlıurfa Vakfını ziyaret etti.

Ahmet Eşref FAKIBABA’yı Vakıf Yönetim Kurlu Başkanı Kemal ALATAŞ, Genel Sekreter Mahmut NİMETOĞLU, Sayman Veysel Karani ORUÇ, ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil POLAT karşıladı.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ALATAŞ, Yönetim olarak yapacakları projelerden bahsetti. Ve ilk icraat olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere Ocak ayından itibaren burs verileceğini söyledi . Ayrıca yapılan ziyaretten dolayı FAKIBABA’ya teşekkür ederek bütün hemşerilerin Vakıf Yönetim Kuruluna verecekleri desteklerle Şanlıurfa Vakfının Güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

Yapılacak çalışmalar ve yürütülecek projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref FAKIBABA ise; özellikle yeni Yönetim Kuruluna seçilen kurul üyelerini tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere Şanlıurfa Vakfına geldiğini bundan sonra yapılacak projelerde hertürlü desteği vereceğini belirtti. Yeni Yönetim Kuruluna başarılar diledi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR