AK KADINLARDAN YERLİ ÜRETİME DESTEK.

AK KADINLARDAN YERLİ ÜRETİME DESTEK.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle "AK kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye destek verir" etkinliği düzenlendi.

Topçu meydanında düzenlenen etkinlikte kurulan çadır da kadınların el emeği göz nuru ürettiği ürünler satışa sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eşi Betül Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un eşi Zekiye Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat’ın da katıldığı etkinlikte, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, yerli ve milli üretimi desteklemenin önemine değindi.

‘’Ekonomiye destek sağlıyorlar’’

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak etkinlik düzenlendiğini bildiren Başkan Güven ‘’Burada emektar kadınlarımıza stant açtık. Ekonomiye, aile bütçelerine destek vermelerini sağlıyoruz’’ dedi.

‘’Yerli malı kullanımında farkındalık artmalı’’

‘’Yerli üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir’’ sloganıyla çalışmalar yaptıklarını da ifade eden Güven ‘’Yarınlara daha emin adımlarla yürüyen Türkiye yolunda, yerli malın haftasının toplumdaki farkındalığının artmasına vesile olmasını diliyorum. Bizleri ve kadınlarımızı bugün burada yalnız bırakmayan ve desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, değerli eşi Betül Beyazgül hanımefendiye ve Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve yine eşi Fethiye Canpolat’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’Herkes destek vermeli’’

Kadınların kurdukları stantlardan alışveriş yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise yerli malı üretimine ve kullanılmasına herkesin destek vermesi gerektiğini kaydederek, etkinliği düzenleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR