AK Parti Karaköprü’de delege seçimi yapıldı

AK Parti Karaköprü’de delege seçimi yapıldı

AK Parti Karaköprü delege seçimleri tamamlandı. Ak Parti Karaköprü ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanını belirleyecek 400 delegenin seçimi için delege seçimi yapıldı.

Karaköprü Belediyesi Nikah salonun’da yapılan seçimlere yaklaşık 25  bin parti üyesine 400 delegenin seçimi için davetiye gönderildi.

11 Aralık 2019 tarihinde  saat 15:00 de yapılan seçimlere ilginin yoğun olduğu görüldü. Seçimler sonucunda her mahalle üyesi kendi mahallerinin delegeleri için oy kullandı.

36 mahalledeki partili üyeler önümüzdeki aylarda yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanı seçecek 400 delegeyi seçtiler.

İlçe Başkanı Sait Ağan ;  Teşkilat olarak demokrasi adına örnek bir seçimi daha geride bıraktıklarını belirten Ağan, şunları kaydetti: "Parti üyelerimiz sandığa giderek özgür iradeleri ile delege seçimlerini yapmışlardır. Bugüne kadar olduğu gibi bu delege seçimlerimiz de sükunet içerisinde ve yoğun bir katılımla gerçekleşmiştir. Üyelerimiz ve delegelerimizin yoğun katılımı partimize ne derece sahip çıkıldığının önemli bir göstergesidir. Bu da bizi son derece mutlu etmektedir. Bütün üyelerimizi delege seçimleri konusunda bilgilendirdik."

İl Başkanı Bahattin Yıldız ; 7. Olağan Kongre süreci kapsamında büyük bir şölen havası içinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız , "Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile delege seçimlerimizi gerçekleştirdik ve 400 delegemizi belirledik. Kongre sürecimiz kapsamında delege seçimlerimize katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Delege seçimlerimizin ve 7. Olağan Kongre sürecimizin partimize, ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Delege seçimlerine Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Karaköprü Belediye Başkanı Vekili Halil Öncel,Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri  ile İlçe Koordinatörü Sabiha Karabulut  ve çok sayıda, teşkilat mensupları katıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR