AK Parti MKYK Üyesi Vildan POLAT'tan Bayram mesajı

AK Parti MKYK Üyesi Vildan POLAT

AK Parti MKYK Üyesi; Vildan POLAT, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
 
“Ülkemiz genelinde olduğu gibi, kadim şehrimiz; Şanlıurfa'mızda da, birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, mübarek kurban bayramına ulaşmanın emsalsiz huzurunu yaşıyoruz. Tüm ülkemizde ve ilimizde kurban bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum."

Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir diyen MKYK Üyesi; Vildan POLAT, "Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Şüphesiz, bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehiridir. Fakat bu özel ve ayrıcalıklı günleri, bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çok ama çok dikkatli olarak karşılamayı, Aziz hemşehrilerimden rica ediyorum. Mümkünse telefon ve sosyal uygulamalardan görüntülü görüşmeler yaparak birbirimizi tebrik edelim ve hasret giderelim. Eğer fiziksel ziyaret gerçekleştireceksek özellikle, temizlik, maske, mesafeye yani bu 3 önemli konuya çok dikkat edeceğiz. Bu şekilde de yayılma ve hastalık riskini iyice aşağıya çekmemiz lazım ki şu beladan kurtulalım.

Kıymetli hemşehrilerim , dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı Kurban Bayramı'nda, yardımlaşma ve dayanışmanında gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte, mutlu bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR