AKÇAKALE YENİ AİLE MEZARLIĞINDA DRENAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

AKÇAKALE YENİ AİLE MEZARLIĞINDA DRENAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Akçakale’nin gelişim ve değişimi için gece gündüz çalışan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ile ilçedeki yeni mezarlıkta drenaj çalışmaları başladı.

Gece, gündüz demeden Akçakale halkı için çalışmalarını hummalı şekilde yürütüp, ilçenin refah seviyesini yükseltmeyi amaçlayan Başkan Mehmet Yalçınkaya, temel belediyecilik ve sosyal belediyecilik çalışmaları ile ilçe sakinlerine hizmet ediyor. Diğer kurumlar ile de koordineli şekilde çalışmalar yürüten Başkan Yalçınkaya, ilçe sakinlerinin de talebi olan Yenişehir Mahallesinde bulunan yeni mezarlıkta yağışla birlikte taban suyu seviyesinin yükselmesini önlemek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşerek, çalışmaların başlamasını sağladı.

Yürütülen drenaj ve yağmur suyu çalışmalarını Belediye Meclis Başkanvekili Şefik Bozkurt ve Belediye Meclisi Üyesi İsa Altuntaş ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Mehmet Yalçınkaya, işçiler ile sohbet ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e desteği için teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Akçakale’deki yeni mezarlıktayız. Yıllardır kanayan yara olan taban suyundan dolayı maalesef definde büyük sorunlar yaşanıyordu. Büyükşehir belediyesinin gayreti ile ihale yapıldı ve çalışmalar başladı. Şuanda drenaj boruları döşeniyor. Bu borular sayesinde taban suyunun yükselmesi önlenmiş olacak. Bu sayede defin işlemlerinde yaşanan zorluklarda ortadan kalkmış olacak. Girişimde bulunduğumuz bu iş dün itibari ile başladı ve yakın zamanda inşallah çalışmalar tamamlanmış olur.”

Başkan Mehmet Yalçınkaya, açıklamalarının ardından beraberindekiler ile bölgeden ayrıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR