Aktaşoğlu, tekrar aday olacak

Aktaşoğlu, tekrar aday olacak

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Mayıs ayında kongreye gidecek. Federasyonun mevcut Başkanı Mehmet Aktaşoğlu’nun da tekrar aday olacağı öğrenildi. Aktaşoğlu, 3 yıl içinde yaptığı çalışmalarla amatör kulüplere hem maddi hem de manevi katkılar sağladı.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, göreve geldiği günden bu yana amatör kulüpler için birçok faydalı çalışmaya imza attı. Kulüplerin ayakta durması ve rahat bir ortamda mücadele etmesi için gecesini gündüzüne katan Aktaşoğlu, maddi ve manevi olarak çok sayıda destek sağladı. Başkan Aktaşoğlu, geride bıraktığı 3 yıllık süre içerisinde sık sık Ankara’ya giderek kulüplerin ihtiyaç duyduğu projelerin hayata geçirilmesini sağladı.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, göreve geldiği ilk yıl amatör kulüpler için isim sponsorluğuna imza atarak kulüplere yaklaşık 2 milyon TL kazandırdı. Birçok kez malzeme ve nakit yardımı sağlayan Aktaşoğlu, Amatör Spor Evi projesini gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR