Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Değişim sürüyor

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Değişim sürüyor

Balıklıgöl devlet hastanesinde eski hastanenin fiziki yapısının yenilenme ve değiştirilme çalışmaları devam ediyor.

Son olarak önceki yıl faaliyete geçen ve fiziki yapısı yetersiz olan çocuk acil alanı da yenilenip genişletildi. Kısa süre içerisinde çamaşırhane olarak faaliyet gösteren kısım hastane arka tarafına yeni alan inşaa edilerek taşındı ve boşalan zemin kat çamaşırhane kısmı çocuk acil müşahade alanı olarak baştan yapıldı. çocuk acil ile birleştirip tüm alan yenilenerek faaliyete açıldı. Kısa süre içinde hastanenin erişkin acili, eski binaların tüm dış cepheleri ile muhtelif alanlarda yeniden modern yapıya kavuşturulmuştu. Kısa süre içerisinde hastanenin fiziki ve tıbbi cihaz olanaklarında büyük değişimler vatandaşlar tarafından da takdirler karşılanıyor.

Göreve geldiğinden beri hastane olarak daha iyisini yapma uğraşı içinde olan Balıklıgöl devlet hastanesi Başhekimi Eyüp Şelli’nin çalışmaları hastalar tarafından takdir edilirken hasta Yakınlarıda duydukları memnuniyeti dile getirerek emeklerinden dolayı Eyyüp Şelli’ye teşekkür ettiler.

Balıklıgöl Devlet hastanesi Başhekimi Eyüp Şelli, “İnsanlarımıza halkımıza yakışır bir hizmet için gayret ediyoruz. Her şeyin daha iyisini yapmak için şartlarımızı zorluyoruz dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR