BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Esentepe İMKB lisesindeki öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

 

Eğitime önem veren ve her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki Esentepe IMKB Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Başkan Baydilli öğrencilere tecrübelerini aktarırken, eğitimin ve okumanın öneminden bahsetti. 

Başkan Baydilli sözlerine İslamiyet’in ilk emrinin ‘oku’ olduğunu hatırlatarak başlarken, bir medeniyetin gelişmesi için orada yaşayan insanların çokça okuması, öğrenmesi ve üretmesi gerektiğini dile getirdi. 

Başkan Baydilli söyleşide öğrencilere şunları söyledi:

 “Biz gençliğe, eğitime her zaman önem veriyoruz. Karaköprü için gece gündüz çalışıyoruz; yollar, parklar, temizlik, inşaatlar yapıyoruz ancak kalkınmanın sadece bunlarla olmadığını biliyoruz. Kendini geliştirmiş, okuyan bir nesil yetişmesi için de gençlerimiz için okuma evleri, kütüphaneler yapıyoruz.

Çünkü bir şehirde okuyan, gelişen ve üreten bir gençlik olması o şehrin ileride kalkınmasında önemli rol oynayacaktır. Biz her zaman sizlerin yanındayız, her türlü ihtiyacınızda imkanlar el verdiğince yardımcı olacağız. Yeter ki siz okulunuza, çokça okumaya önem verin.” 

Başkan Baydilli söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlarken, öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR