BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA ZİYARET

BAŞKAN BAYDİLLİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki fuar alanında açılan yöresel ürünler fuarını ziyaret ederek stant açan esnaflara hayırlı işler dilerken, fuara gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki fuar alanında 24 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında açılan yöresel ürünler fuarını ziyaret ederek stant açan esnaflara hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli fuarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.

Başkan Baydilli Şanlıurfa için, tanıtım için fuarların önemli olduğuna değinerek, "Bu fuarda Türkiye'nin her yerinden yöresel ürünler sergileniyor ve vatandaşlara sunuluyor. Vatandaşlarımız da buradan istedikleri ürüne ulaşabiliyor ve satın alıyor. Ayrıca burada her yörenin farklı ürünlerini görüyor ve tanıyoruz. Ben fuarları önemsiyorum, gerçekten iyi bir etki bıraktığını ve tanıtım yaptığını düşünüyorum. İnşallah ileride çok daha kapsamlı güzel fuarlar Şanlıurfa'da açılır ve olumlu katkılar sağlar. Ben bu fuarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diliyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyarette stant açan esnaflar ve ziyarete gelen vatandaşlarla birebir sohbet edip taleplerini not aldı



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR