BAŞKAN BEYAZGÜL, HAYATINI KAYBEDEN TARIM İŞÇİLERİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN BEYAZGÜL, HAYATINI KAYBEDEN TARIM İŞÇİLERİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Konya’nın Yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR çarpışması sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfalı tarım işçilerinin cenaze törenine katıldı.

Konya’nın Yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR çarpışması sonucu hayatını kaybeden 7 Şanlıurfalı tarım işçilerinin cenazesine katılan Başkan Beyazgül, ölen tarım işçilerinin ailesine sabırlar dileyerek, yaralılara da geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Eyyübiye ilçesine bağlı Yukarıyazıcı Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydill, Eyübbiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve ölenlerin yakınları katıldı.

Burada bir açıklama yapan Başkan Beyazgül, “Mevsimlik tarım işçilerimizden bir kısmı kaza geçirmiş hayatlarını kaybedenler var, yaralananlar var. Hayatını kaybedenlere taziyelerimizi bildiriyoruz ve kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralı olanlara da acil şifalar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR