BAŞKAN BEYAZGÜL, KIRSAL MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BEYAZGÜL, KIRSAL MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Haliliye İlçesine bağlı Kalecik Mahallesinde muhtarlarla görüşen Başkan Beyazgül, “Ekonomimizi kontrol altına aldık, personelimizi kontrol altına aldık, zaman yönetimine dikkat ettik ve nihayetin de bir çalışma süreci geçirdikten sonra şimdi de sizlerle bir araya gelmeye başladık” dedi.

Her defasında vatandaşlar ile bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine değinen Başkan Beyazgül, Kalecik Mahallesinde bölge muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Haliliye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ataş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve büyükşehir belediyesi birim amirleri katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: GÖREVE GELİR GELMEZ KOLLARIMIZI SIVADIK

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Belediye Başkanlığına başladıktan sonra bölgeye şunu söyledik; 1-2 yıl beklemeyeceğiz, fırsat bırakmayacağız. Biz sahayı da tanıyoruz, nihayetinde insanlarımızı da biliyoruz. Gelir gelmez kollarımızı sıvadık. Ekonomimizi kontrol altına aldık, personelimizi kontrol altına aldık, zaman yönetimine dikkat ettik ve nihayetin de bir çalışma süreci geçirdikten sonra şimdi de sizlerle bir araya gelmeye başladık. Cumhurbaşkanımızın, büyükşehir yasasından sonra kırsal mahallelerimizde diğer mahallelerimizle aynı duruma geldi. Mehmet Canpolat kardeşimiz maşallah bölgeyi avucunun içi gibi biliyor, sizleri çok iyi tanıyor, bizler sizleri geçişten bu yana tanıyoruz. Şimdi daha iyi bir hizmeti nasıl getiririz sizlerin ödüllerine göre bir belediye başkanlığı nasıl yaparız diye gayret içerisindeyiz. Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde işlerimizi yürütüyoruz. Eksikliklerimiz var mı elbette ki var, daha fazla şeyler yapar mıyız elbette ki yapacağız.  Ama çok şükür hamd olsun Suriye’ye bakın, Irak’a bakın ve koskoca Yunanistan iflasın eşliğine geldi ve kaç defa iflas etti. Böyle bir dünyada Türkiye dünyanın en güzel ülkesi, gidin gezin bizdeki havaalanı gibi havaalanı yok, bizdeki topraklar gibi topraklar yok, akarsular gibi yok. Bir an önce kilitli taş sorunlarımız kalksın istiyoruz, stabilemizi,  şantiyelerimizi arttırıyoruz, yeni makineler alıyoruz ve bu dönemde bir şey yaptık; yol ağında olup ta yapmadığımız bütün yolları bitirelim dedik. Yol ağımızda olup ta gerek asfalt kaplama gerek ise stabilize 1065 Km’yi on ay gibi bir zamanda yaptık bitirdik. Şimdi 380 Km’miz kaldı, 380 Km’yi inşallah kısa bir zaman içerisinde bitireceğiz. Zaten şantiyelerimiz bir iken üç yaptık. Onu da bitirdikten sonra sorunlarınızı çözüp bitireceğiz.

İkinci etapta 6 ilçemizde beton yol başlattık belirli Km’ler le.7 İlçemiz daha var o 7 ilçemizde de başlatacağız ama ikinci etap aynı yerde beton yol yapacağız. Diğer iki tane yolumuz var Edene yolu ve Göbkelitepe yolu, yollar oldukça bozuk önümüzdeki yıl içerisinde bu yollar sıyrılıp asfalt yapılması gündemimizde.  Stabilizedir, statik kaplamadır ne ise bunların hepsini tek tek bakacağız, yapacağız. ŞUSKİ’miz çalışıyor geldiğimiz zaman ŞUSKİ ile ilgili muazzam bir borç vardı, şimdi ŞUSKİ Başkanımıza geçen gün sordum ne kadar borcunuz var dedim, sıfır bitirdik. Neden, arkadaşlarımızda bizde sabah erkenden başlayıp ta ki gece yarılarına kadar çalışıyoruz, durmak yok. Çünkü 2 Milyon 65 Bin nüfus neredeyse küçük bir devlete yakın bir nüfusumuz var, küçük devlet gibiyiz. Bunun için de hizmet üreteceğiz sizin mutluluğunuz için. Bir araya geldiğiniz için, bizleri böyle zaman zaman misafir ettiğiniz için, zaman zaman taziyeler olduk geldik, seçim oldu geldik, destek verdiniz, güç verdiniz motivasyon verdiniz her şey için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YILDIZ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise birlik ve beraberliğin altını çizerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere,  Haliliye Belediye Başkanımızla birlikte hizmet getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Bugüne kadar AK Parti olarak, AK Belediyeler olarak bölgeye her türlü hizmeti getirmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içinde bölgelerimizin, yol sorununu, su sorununun belediyelerle ilgili ne gibi problem varsa el birliğiyle çözeceğiz. Bunun için biraz sabrınıza ihtiyacımız olacak, sabırlan zamanla, bazı projeler vardır ki hemen yapılması gerekiyor, bazısı var belli bir zamana ihtiyacımız var ama nihayetinde de bunları yerine getireceğiz. Ben bugün ki ev sahipliliğinizden dolayı bu güzel birlik ve beraberlik manzarasından dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CANPOLAT: HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte saha gezilerini yapıyoruz. Beraber çalışmalar icra ediyoruz. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız ifade etmişti ben muhtarlarımızla bölge gölge toplanmak istiyorum diye, geçtiğimiz günlerde yine Haliliye’nin köylerindeydik. Bizlerde Halililye  Belediyesi olarak sürekli Büyükşehir Belediye Başkanımızla iletişim halindeyiz, sürekli beraberiz. Haliliye için, Şanlıurfa için nefsimiz yok. Çalışmalarımız bir sürekli haberdarız, sürekli bölgemizle ilgili sahamızla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza veri taşıyoruz, bilgi taşıyoruz ve gerekli aciliyetine göre kendisine hemen anında müdahil oluyor. Bize o yetkiyi vermiş bizim belediyenin yetkisi ise Büyükşehir Belediye Başkanımızdadır. Biz bir ekip olarak teşkilatımızla Büyükşehir Belediye Başkanımızla, sizlere hizmet etmeye, sizlere hizmetkar olmaya geldik ve başka bir gayemiz de yoktur” dedi.

AKSU: BU EKİP HİZMET EKİBİ

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise, “Büyükşehir Belediye Başkanıma ve Haliliye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum hem bölgede yapılan hizmetlerden dolayı, hem de devam etmek de olan hizmetlerden dolayı ve değerli günlerini ayıran ve buraya gelen başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten bu ekip hizmet ekibi, bu ekip çalışma ekibidir bizde bu ekibin bir parçası olarak teşkilat yönünden hem akıldaki sorunları hem Büyükşehir Belediye Başkanına ve Haliliye Belediye Başkanına iletmekte hem de çözüm arama noktasında biz duyarlı bir şekilde toplumla ve muhtarlarımızla her gün görüşme halindeyiz” dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR