BAŞKAN CANPOLAT BAYRAMLARINI KUTLADI: PIRIL PIRIL HALİLİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN CANPOLAT BAYRAMLARINI KUTLADI: PIRIL PIRIL HALİLİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramı’nın ilk günü sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye bünyesinde hizmet veren temizlik şantiyesinde nöbetçi olan personellerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Canpolat, “Her zaman olduğu gibi pırıl pırıl Haliliye için arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına bayramda da ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat sabahın erken saatleri ile birlikte bayramın ilk günü nöbetçi olan personellerle temizlik şantiyesinde bir araya geldi. Covıd-19 salgını nedeniyle belirlenen kurallara dahilinde sosyal mesafe korunarak gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Canpolat, tüm personelle tek tek bayramlaşarak kendilerine başarılar diledi.

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin hizmet için 7/24 görevinin başında olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Bayramın ilk günü sabahın ilk ışıkları ile birlikte Haliliye Belediyesi olarak, sloganımızda olduğu ‘her zaman sahadayız’ söylemi ile yola çıkarak hep birlikte tüm bayram günleri olmak üzere her zaman olduğu gibi pırıl pırıl Haliliye mantığı ile birlikte arkadaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu minvalde bende bayramın ilk günü çalışacak olan arkadaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik ettim. Belediye olarak pandemi sürecinde mücadelemizi aksatmadan sürdürüyoruz.  Bundan sonraki süreci de devletimizin vermiş olduğu emirler, talimatlar ve genelgeler çerçevesinde sürdüreceğiz. Şimdiden bugün nöbet vardiyasında olan ve olmayan tüm personellerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum.”

Temizlik şantiyesindeki bayramlaşmanın ardından Haliliye Belediyesi Zabıta karakolunda zabıta müdürlüğü personeli ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat personellerin bayramını tebrik ederek yürütülen çalışmalarla ilgili birim yetkililerinden bilgiler aldı.

Başkan Canpolat, buradaki temaslarının ardından bölgeden ayrıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR