BAŞKAN KUŞ, “ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

BAŞKAN KUŞ, “ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeyi adım adım dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Kuş, çalışmaları yerinde inceleyip, talepleri birinci ağızdan alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar saha ziyaretleri yapan Başkan Kuş’un son durağı, Akşemsettin, Akabe ve 15 Temmuz mahalleleri oldu. Beraberinde Meclis Üyesi Mahir Öge ve birim amirleriyle birlikte sahaya inen Başkan Kuş’u mahalle muhtarları ve vatandaşlar karşıladı. Akşemsettin Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol ve Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya ile birlikte alanı gezen Başkan Kuş, esnafı tek tek dolaşıp, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinledi. Rutin belediyecilik çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Kuş, iletilen talepler için düğmeye bastı. Vatandaşlarla her zaman iç içe olup, onları birinci ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” İletilen taleplerin çözümü için düğmeye bastık. Talepleri bir bir yerine getireceğiz. “ dedi.

Vatandaşların taleplerinin her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirten Başkan Kuş, “Muhtarlarımız ile birlikte gerek esnafımızı gerek halkımızı ziyaret ettik. Sıkıntıları yerinde tespit etmeye çalıştık. Malumunuz gerek Akşemsettin, Akabe ve 15 Temmuz Mahallelerimiz bir birine bağlı olan mahallelerimiz ve bu Mahallelerimizde hem park hem taziye evi sıkıntımız var. Bu 3 mahallemizi toplayacak olursak gerçekten büyük bir kitleye hitap eden mahalleler. Buraya ivedi bir şekilde bir taziye evi yapılması gerekiyor. Vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimizde halkımızın %90’ının talebi taziye evi noktasında. İnşallah yakın bir zaman içerisinde 3 mahallemize modern güzel bir taziye evi kazandıracağız. Ayrıca yol sıkıntısı var. 3 muhtarımızın da hemfikir olduğu nokta. biz ekip arkadaşlarımıza bu noktada bir fizibilite çalışması yapmalarını isteyeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ileteceğiz. inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanımız gerek şahsım, gerek muhtarlarımızın ve halkımızın taleplerine duyarlı olacağına eminim. İnşallah hibe yolu ile bu yol sıkıntısını çözmüş olacağız. 3 Mahallemizde Park sıkıntılarımız var. inşallah kısa bir süre içerisinde park sorununu çözmüş olacağız. Mahallelerimizde Kapalı Semt Pazarı konusunda sıkıntı var. Ortak bir nokta arıyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde yer bulmamız halinde ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün büyük bir çabası var. Burada TEDAŞ’a bağlı bir trafo merkezi var. Buradan 13 dönümlük bir yer talep ettik ve TEDAŞ’ta buna karşılık yer istedi. Onlar ile ilgili istişareler devam ediyor. İstişarelerimiz olumlu cevap verirse hızlı bir şekilde hem taziye evimizi, Kapalı Semt Pazarımızı hem de Mahalleliye güzel bir park kazandırmış olacağız. Muhtarlarımızın mahallelerine aşık olduğunu gördük, mahallelerine bir şeyler yapmaya gayret ettiklerini gördük. Bizler de muhtarlarımızın yanındayız. Eyyübiye’deki halkımızın yanındayız. Bütün sıkıntıları bir bir bertaraf etmeye çalışıyoruz. Rabbim inşallah bizlere güç versin. Eyyübiye halkı da bizlere dua etsinler. “dedi.

Başkan Kuş’un sık sık kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Akşemsettin Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol ise şunları söyledi,” Mahallemizi 15 gün içerisinde 2 defa ziyaret eden sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda muhtarlığımızı da ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Mahallemizin sıkıntılarını ilettik en kısa süre içerisinde giderileceğinden eminiz. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız ile birlikte güzel projelere imza atmaya gayret edeceğiz. “

Akabe Mahalle Muhatarı Yusuf Kaya da Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Belediye Başkanımız Mehmet Kuş sabahın erken saatlerinde mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız dinledi. Sayın Başkanımız bazı sorunları yerinde görmek istedi bu sorunları kendisi bizzat biliyor ve bu konu ile uğraştığını biliyoruz.  Mahallelimize SSK Caddesi, Kapalı Semt Pazarı, Doğalgaz ve Taziye evi ile ilgili sözlerimiz var. Başkanımızda bu noktada gereken desteği veriyor ve ilgileniyor. inşallah en kısa sürede bu sorunlar çözülür ve Başkanımızdan mahallemizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR