BAŞKAN KUŞ VE REKTÖR ÇELİK, SON YILLARIN EN ÖNEMLİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI.

BAŞKAN KUŞ VE REKTÖR ÇELİK,  SON YILLARIN EN ÖNEMLİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan Sera Kent için ilk adım atılarak protokol imzalandı. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’le protokole imza atan Başkan Kuş, projenin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Eyyübiye Belediyesi ve Harran Üniversitesi ortaklığıyla hayata geçirilecek dev projenin ilk adımı atıldı. Son yılların istihdam anlamındaki en önemli protokollerinden biri olan proje ile süreç içerisinde binlerce vatandaşa istihdam sağlanacak.  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya ile belediye ve üniversite kurmaylarının hazır olduğu protokol ile üretimde yepyeni ve dev bir projeye imza atıldı. İmzalanan protokol ile bölgede ileri teknoloji seracılık faaliyetleri yürütülecek. İlk aşamasında Osmanbey’de kurulacak doku kültürü laboratuvarında üretilecek fideler, yüksek verimli akıllı seralarda bölge üreticilerine sunulacak. Seçim vaatlerinden birinin daha adımını atmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kuş, “Sera Kent projemiz için startı verdik. Üniversitemizle ortaklaşa yürüteceğimiz proje için, Rektörümüz Prof. Dr. M. Sabri Çelik ve kurmaylarıyla bir araya gelip, protokolü imzaladık. Süreç içerisinde binlerce vatandaşımıza istihdam oluşturacak projemiz, şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sabri Çelik ise,” Eyyübiye Belediyemiz ve Harran Üniversitemiz arasında imzalanan protokol ile bölgemizde yüksek teknoloji seracılık faaliyetleri yürütülecek. “ dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR