BAŞKAN KUŞ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZTECİLER GÜNÜ MESAJI.

BAŞKAN KUŞ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZTECİLER GÜNÜ MESAJI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş,” Kamuyu aydınlatma adına emek sarf eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş,” Kamuyu aydınlatma adına emek sarf eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi. İnsanların sağlıklı bilgi alması için mesai harcayan gazetecilerin gününü tebrik eden Başkan Kuş, toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın da güçlü olması gerektiğini ifade etti.

 Başkan Kuş yayımladığı mesajında şunları söyledi;” Fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor bir meslek olan gazetecilerin gününü kutlarım. Kamu yararı gözeterek hizmet yapan aynı zamanda mesai arkadaşı olarak ta gördüğümüz ve ilçemizin gelişimi ve kalkınması adına birlikte hareket ettiğimiz, bazen göremediğimiz konuları kaleme alıp, görmemizi sağlayan, bazen bizleri eleştiren ve doğruya götüren, milletin menfaati doğrultusunda ilkeli, tarafsız ve doğru bir şekilde görevini ifa eden tüm arkadaşlarımızın gününü bir kez daha kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.”



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR