BAŞKAN PELTEK’TEN NACİ AĞBAL'A “GÖBEKLİTEPE KATALOĞU” TAKDİMİ

BAŞKAN PELTEK’TEN NACİ AĞBAL

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından organize edilen 2020 Turizm Yatırım Forumu, İstanbul’da başladı. Gerçekleşen Foruma, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı da katıldı. Başkan Peltek, programda Naci Ağbal'a “Göbeklitepe Kataloğu” takdim etti.

İstanbul’da iki gün sürecek Turizm Yatırım Forumda, uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar, fonlar, uluslararası otel markaları, turizme şekil veren uluslararası fikir liderleri, inovatif ve teknolojik oyun kurucuları ve gayrimenkul geliştirme şirketleri, denetim ve sigorta firmaları Türkiye’de yatırım fırsatlarını değerlendirecek. Türkiye turizmi alternatif büyüme seçenekleri, yeni yatırımlar ve yeni yatırım modelleri, finansman, yabancı yatırımcıların Türkiye turizmine yatırım yapması gibi başlıkların da tartışılacağı Forumda, Göbeklitepe de konuşulacak.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla açılan Turizm Yatırım Forumunda, Başkan Peltek, Naci Ağbal'a “Göbeklitepe Kataloğu” takdim ederek Göbeklitepe ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR