BİRECİK’İN 2020 HİZMET PLANLAMASI YAPILDI

BİRECİK’İN 2020 HİZMET PLANLAMASI YAPILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün 13 ilçede başlatmış olduğu 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon toplantıları Birecik ilçesinde devam etti.

Ortak akıl ve istişareye önem veren Büyükşehir Belediyesi Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile ilçelerde toplantılar düzenleyerek 2020’de yapılacak olan çalışmaları masaya yatırıyor.

Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediye amirlerinin görüşerek çalışmaların ortak akıl ile devam etmesi için gerçekleştirilen toplantıda Birecik’in geleceği ele alındı.

Başkan Beyazgül’ün başkanlık yaptığı toplantıya, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi ile Birecik Belediyesi üst yönetimi katıldı.

Gerçekleştirilecek olan toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Beyazgül, “Birecik, Fırat’ın kenarında bulunan nüfusu yoğun olan bir şehrimiz. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Birecik’te çok fazla çalışma başlattık. Bu toplantımız ilçe Belediyelerimizle yapılan toplantıların onuncusu ve tüm ilçe toplantılarını tamamladıktan sonra bizim 2020 yol haritamızı ortaya koyacak. Toplantımız da İlçe Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyemizin Birecek’te 2020’de yapacağı çalışmalar masaya yatırılacak ve faaliyete girmesi için çalışmalar başlatılacak. Toplantı notlarını kitapçık haline getirip çalışmaları bu kitapçık üzerinden değerlendireceğiz. İlerleyen zamanda bu notlarımızı kontrol ederek hangi çalışmalar yapılmış hangileri devam ediyor şeklinde kontrollerini sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyesinin çalışma ağını bu toplantıda kesinleştirip ne yol kat ettiğimizi kontrol edeceğiz. Bu güne kadar Belediye Başkanları arkadaşlarımız ile üst yönetim toplantıları yapıyor ilçelerimizin sorunlarını masaya yatırıyorduk. Ama şimdi ilçelerde başlattığımız 2020’ yol haritası ile müşterek çalışmanın başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izni ile güzel çalışmalar yapacağımızı temenni ediyoruz. Bu gün İlçe Belediyesi ile Büyükşehir’de aynı birimde çalışan arkadaşları eşleştirerek çalışmaların takibi sağlanacak. Hem hızlı ve pratik bir yol izlemiş olacağız. Belediye başkanları olarak vatandaşlarımız ile daha iç içe olabilmek ve onların taleplerini toplamak için daha çok sahada olmamız gerekiyor. Bu yüzden Belediye’de çalışan arkadaşların iş takibi ve çalışmaların iyi bir şekilde ilerletmesi gerekiyor, Belediye Başkanları arkadaşlarımız bu çalışmaların hepsini takip edemez ve bu yükü sizler kaldıracaksınız. Tüm personellerimiz ile birlikteyiz fedakârca çalışıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Şanlıurfa’mız ve Birecik’miz için güzel çalışmaların olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise, “2020 İlçe Koordinasyon toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. 2020’de yapılacak olan çalışmalarımızı burada değerlendirmek ve Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili talepleri burada görüşeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Geçtiğimiz aylarda Birecik’te yaşanan heyelan nedeniyle kapanan yolda incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR