BURCU BİNGÖL VE TUĞÇE ŞEN BAŞ’ın URFA ÇIKARMASI

BURCU BİNGÖL VE TUĞÇE ŞEN BAŞ’ın URFA ÇIKARMASI

BURCU BİNGÖL VE TUĞÇE ŞEN BAŞ’ın URFA ÇIKARMASI

BURCU BİNGÖL VE TUĞÇE ŞEN BAŞ’ın URFA ÇIKARMASI

Milliyet Seyahat Yazarları Burcu Bingöl ve Tuğçe Şen Baş hafta sonu yasağı kalkan ve eşsiz güzelliklerini keşfetmek için soluğu Şanlıurfa’da aldı.

Türkiye genelinde birçok ilde Covid 19 tedbirleri kapsamında kırmızı alarm verilirken haritada rengi maviye dönen Şanlıurfa’da hayat normale döndü. Milliyet Seyahat Yazarları Burcu Bingöl ve Tuğçe Şen Baş’ta bunu fırsata çevirerek, eşsiz güzellikleri ile ünlü Şanlıurfa’yı keşfetme fırsatı yakaladılar.


‘ŞANLIURFA’YA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GELEBİLİRLER’
Yasakların esnetilmesi ile yeni seyahatlerin önü açıldığını söyleyen Tuğçe Şen Baş konuşmasında şunları kaydetti;
“Biz uzun zamandır görmek istediğimiz, tarihini kültürünü doğasını insanını merak ettiğimiz Şanlıurfa’ya hemen bir seyahat planladık. Mavi bölge olması ve hafta sonu yasaklarının kaldırılması da bizim için bir avantaj oluşturdu. Geldim gördüm ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bu süreçte gezmek, yeni yerler görmek isteyen seyahat severler Şanlıurfa’ya gönül rahatlığıyla gelebilirler. Pandemi sürecinde gerçekleştirdiğim en güvenli seyahatlerimden biriydi’’ dedi.

‘ŞANLIURFA’DA SAĞLIK ODAKLI TÜM ÖNLEMLER ALINDI’
Pandemi sürecinde alınan önlemler ve bunların turizmle olan ilişkisinin güzel yönetildiğini ve bu nedenle bu ilde yasağın kaldırıldığını belirten Burcu Bingöl ise;
“Müzeler, ören yerleri, doğal güzellikler yönünden gezilecek görülecek tüm yerler seyahat severlere hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda ziyaretçilerin sağlığı da önemseniyor. Maske kontrolleri, sosyal mesafe uyarıları, kapalı alanlarda dezenfektan uygulamaları ile Şanlıurfa’da sağlık odaklı seyahat için gerekli tüm önlemlerin alındığını gördük. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm belediye çalışanlarına Şanlıurfa’da bu güvenli seyahat ortamını sağladıkları için ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
Şanlıurfa’yı gezginlerimizin gözünden görmek isterseniz @bujuyollarda ve @bakmadangezme isimleriyle instagram hesaplarından takip edebilir, onlarla gezebilirsiniz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR