BÜYÜKŞEHİR'DEN ARABADA HEM SİNEMA HEM DE MİLLİ MAÇ KEYFİ

BÜYÜKŞEHİR

BAŞKAN BEYAZGÜL 100 ADET BİNEK ARACI ARABASI OLMAYANLAR İÇİN TAHSİS ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Arkeoloji Müzesi önünde kurduğu dev ekranda aynı gecede iki ayrı etkinliğe imza attı. 'Açık Havada Arabada Sinema Etkinliği'nde "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmini izleyen vatandaşlar ardından A Milli Takımımız ile Rusya arasında oynanan milli maçı, dev ekrandan izleme şansı yakaladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla etkinliklerde aracı olmayan vatandaşlarda unutmadı. Alanda kurulan istasyonlarda dezenfektesi yapılan Büyükşehir Belediyesine ait 100 binek araç arabası olmayan ancak etkinliğe katılmak isteyen Şanlıurfalılara tahsis edildi.

BÜYÜKŞEHİR, BİR NOSTALJİYİ DAHA CANLANDIRARAK 'SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM' FİLMİNİ İZLETTİRDİ

'Açık Hava Arabada Sinema Etkinliği'nde katılımcılara 1977 yılının sinema yapımı olan  Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrollerini paylaştığı "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi izlettirildi.

Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarında hafta başından bu yana yaptığı ankette açık ara farkla izlettirilmesi istenilen filmi, açık havada arabalarında izleme şansı yakalayan Şanlıurfalılar, bir nostaljiyi daha canlandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve genç ekibine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Bana da sordular bende sevginin aşka galip geldiği o muhteşem yapıtı seçtim" dediği filmi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ile makam aracında izledi.

Ekinliğe katılmak isteyen ancak araçları olmayan vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesinin alanda hazırda beklettiği araçlarda sinemayı izleme imkanı buldular. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte, Türk sinemasının baş yapıtlarından biri olan film keyifle izlendi.

SİNEMANIN ARDINDAN  MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA İZLETTİRİLDİ

'Açık Hava Arabada Sinema Etkinliği'nin ardından saatlerde 21.45'i gösterdiğinde UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup üçüncü maçında deplasmanda Rusya ile karşılaşan A Milli Takımımızın 1-1 kaldığı müsabaka dev ekrana yansıtıldı.

Sinemanın ardından milli maçı da ekrandan izleme şansı yakalayan Şanlıurfalılar her iki etkinlik için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen ekibe teşekkür etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR