POLİS ŞANLIURFASPOR?DAN AYRILDI (VİDEO)

POLİS ŞANLIURFASPOR?DAN AYRILDI (VİDEO)

Şanlıurfaspor’un yarın yapılacak Kongresi öncesi yaşanan olaylar herkesin kafasını karıştırmış durumda..

Sabah saatlerinde çok sayıda Polis, Şanlıurfaspor Tesislerine giderek içeri-giriş çıkışları yasaklamıştı.

Kongre öncesi yaşanan bu durum herkesin farklı bir fikir ortaya atmasına neden olmuştu.Şanlıurfaspor’un mevcut Yönetimi şaşkınlıkla olayları takip ederken, ilk açıklamada, “Şanlıurfaspor’da halen Yöneticiliği devam eden bazı Yöneticilerin Savcılığa suç duyurusunda bulunduğu”yönünde haberler geldi..

Ancak Yönetimde aktif olmayan bu kişilerle yaptığımız görüşmelerde “Şu ana kadar biz Savcılığa herhangi bir suç duyurusunda bulunmadık”şeklinde açıklama yaptılar.

Şanlıurfa’daki her Site Polislerin Tesislerde oluşunu farklı şekilde haber verdiler. Bunun da nedeni sağlıklı bir bilgiyi net olarak kimseden alamadıkları içindi.

Kimileri “Şanlıurfaspor’a baskın”dedi, kimileri “Bir delegenin Şanlıurfaspor Tesislerinde olduğu duyumu nedeniyle Polis tesislere gitti”şeklinde haberler verildi.

Polis şu an itibariyle Şanlıurfaspor Tesislerinden ayrıldı.. Muhabirlerimiz Tesislerdeki güvenlik güçleriyle görüştü. Güvenlik güçleri herhangi bir açıklama yapmadılar. Sadece “Şu an için Tesislerden ayrılıyoruz”dediler.

Meydana gelen tüm bu gelişmelerin ardından aranan söz konusu kişinin de göz altına alındığı bilgisine ulaştık.

Şanlıurfaspor Yönetiminden bazı Yöneticilerin yaşanan tüm bu gelişmeleri AK Partili birçok Milletvekiliyle telefonla görüşerek durum hakkında kendilerine gerekli bilgilerin verdikleri de öğrenildi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR