ŞANLIURFASPOR`DAN AÇIKLAMA

ŞANLIURFASPOR`DAN AÇIKLAMA

Bank Asya 1. Lig de bu sezon mücadele edecek olan Şanlıurfaspor yapmış olduğu transferler ile sezona iddialı bir çıkışla başlamak istiyor. 4 Hafta önce başlayan transfer çalışmaları halen devam ediyor.

STAT KİRASI İÇİN İCRAYA VERİLDİ

Şanlıurfaspor Kulübü ve yönetimi transfer çalışmalarını sürdürürken; stat kirası olan 150 bin TL için kulüp icraya verildi. Bilindiği gibi Türkiye liglerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden birçok kulüp, şehir stadı kiralar ve bu kiralar federasyon gelirlerinden tahsil edilir.

“MUSTAFA YAVUZ VE BERABERİNDEKİLER URFASPOR’U 100 BİN LİRA ZARARA UĞRATTI İDDİASI”

Bu bilgiler doğrultusunda yapılan açıklamada haciz işlemleri ile Şanlıurfaspor’a yanlış yapıldığı vurgulandı. Yazılı açıklamada, “Şanlıurfaspor da yıllardır yöneticilik yapmış hiçbir şahsın alacağı kalmamıştır. Ancak daha bir ay öncesine kadar yönetici olan ve yeni yönetim için liste hazırlayan Mustafa Yavuz, Mustafa Tuz,Halil Yavuz, Serdil Karahan, Mehmet Çoban ve Arif Önkol Şanlıurfaspor’u toplamda 402 bin TL alacakları için icraya vermişlerdir. Oysaki bizler transfer döneminde olduğumuzu 3-4 ay içinde alacaklarının tamamını ödeyeceğimizi kendilerine bildirmiştik. Ama bu süreyi beklemeden alacaklarının tahsili için avukat Velat Karahan’a yetki vermişlerdir. Sadece bu yetki vermenin bedeli Şanlıurfaspor u 45 bin TL zarara uğratmıştır. Yasal faizleriyle birlikte Şanlıurfaspor’u yaklaşık 100 bin TL zarara uğratmışlardır. 402 bin TL’lik borcu 500 bin TL ye çıkartmak Şanlıurfaspor’a olan sevgilerinin en iyi göstergesidir” denildi.

“SON GÜNLERDEKİ İSTİFALARI DÜŞÜNDÜRÜCÜ BULUYORUZ”

Son günlerde yaşanan istifa haberlerine de değinilen açıklamada, “Yine transfer çalışmalarını yaparken bir ay önce kendi istekleri ile yönetime giren ve hiçbir sebep yokken yönetim kurulundan istifa eden İbrahim Toru ve Ali Veziroğlu’nun istifa etmeleri düşündürücüdür” denildi.

“ŞANLIURFASPOR’A DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUYORLAR”

“Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizi, tüm Şanlıurfalıların gurur duyacağı çok kaliteli bir takım kurduğumuzu beyan ederiz” denilen açıklamada, “Destekten ziyade köstek olmaya çalışanlara Şanlıurfaspor’un bu şehrin en önemli marka değeri olduğunu hatırlatırız” ifadeleri kullanıldı.

ŞANLIURFASPOR’A VERİLMEK İSTENEN ZARAR ŞANLIURFALILARA VERİLİYOR

Şanlıurfaspor’a verilmek istenen zararın aslında Şanlıurfa ve Şanlıurfalıya verildiği vurgulanan açıklama şu sözlerle son buldu; “Bu yapılanlar karşısında bu güne kadar sessiz kalmıştık. Bu sessizlik sadece Şanlıurfaspor’un başarısı ve zarar görmemesi içindi. Şanlıurfaspor tüm Şanlıurfalıların takımıdır. Kamuoyu yapılanları yakından takıp etmektedir. Şanlıurfaspor’a verilmek istenen ve verilen zararlar Şanlıurfa halkına yapılmıştır. Bu şehrin takımına bu şehrin insanları her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaktır. Yorumu kamuoyuna bırakıyoruz…”(Urfaha)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR