Özyavuz Objektifte Şanlıurfa`da

Özyavuz Objektifte Şanlıurfa`da

Sunuculuğunu Güneydoğu Televizyonu Genel Koordinatörü Faruk Bayuk’un yaptığı Obejektifte Şanlıurfa programının bu haftaki konuğu MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz’du.

Özyavuz gündemde yer alan konularla ilgili görüşlerini açıkladı.  MHP Kongre süreci değerlendiren Özyavuz yerel seçimlerin öne alınmasına MHP’nin destek verdiğini dile getirdi. 
Yerel seçimlerde merkez ilçede iddialı olunduğu, ilçelerde daha da etkili olmaya çalışılacağı bilgisini verdi.

Arap Baharı’na da değinen Özyavuz yaşanan olayları ve bölgeye etkilerini değerlendirdi. Sınır komşusu Suriye’deki iç çatışmalara da değinen Özyavuz Arap ülkeleriyle ilişkilerimizin geldiği son duruma dikkatleri çekti.

Son günlerdeki terör olaylarını da gündemine alan Özyavuz yaşanan olaylarla bağlantılı olarak ülke ekonomisinin içinde bulunduğu son durumu değerlendirdi. Şanlıurfa’daki projelerden GAP  ve Harran Ovası’nın son durumuna dikkatleri çeken Özyavuz, projenin ihmal edildiğini ifade etti. Belediyenin çalışmaları eksik kalıyor diyen Başkan Özyavuz kentin elektrik sorununa da değinerek MHP olarak Şanlıurfaspor’a destek verdiklerini söyledi.

İşte gündeme ilişkin açıklamaların yapıldığı o program;




İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR