HARRANSPOR BAYAN BASKETBOL TAKIMI 2.LİGDE

HARRANSPOR BAYAN BASKETBOL TAKIMI 2.LİGDE

2012–2013 Bayanlar 2. Liginde Şanlıurfa Harran Spor bir ilki gerçekleştirdi. İki yıllık bir Salon çalışmasının ardından bu yıl Bayanlar 2. ligine müracaat eden Şanlıurfa Harran Spor takımı bu yıl Bayanlarda bir ilki Şanlıurfa ya yaşatmaya hazırlanıyor.

Harran Spor Kulüp Başkanı Mehmet ASLAN yaptığı açıklamada Harran Spor Kulübü olarak iki yıllık bir şalon çalışmalarımızdan Sonra ellerimizdeki ve diğer kulüplerde oynayan genç kızlarımız belli bir yaş sınırından sonra basketboldan ve Salon sporundan kopuyorlar bizde Harran Spor Kulübü olarak anladık ki Şanlıurfa’nın daha üst liglerde mücadele etmeli gerekiyor. Bizde takım olarak bu yola baş koyduk. Geçtiğimiz sezon kapalı spor salonundaki bir müsabakamızda sayın Milletvekilimiz Kasım Gülpınarla konuştuğumuzda 2. lig Bayan Basketbol takımımızı kuracağımızı söylediğimizde bize her türlü destek vereceklerini beyan etmişlerdi bizde değerli büyüklerimizden aldığımız destekle bizde 2. ligde Şanlıurfa mızı en iyi şekilde teşmil edeceğimizi dile getirdik.kasım gülpınarın yanısıra abdülkerim gök,mahmut kaçar,şanlurfa eski mlletvekili mahmut kaplan la görüşmeler yapıp destek sözü aldık.

Kulüp Başkanı Aşlan sözlerini şöyle devam etti. Şanlıurfa Harran spora yardım yapıldığı sürede gücümüzün ve ömrümüzün yettiği süre bu kızlarımıza sahip çıkarız dedi.

Sayın Valimizden Milletvekillerimizden İl Özel idaresinden İl genel Meclisinden Belediye Başkanımızdan Sivil toplum kuruluşlarından ve iş Adamlarımızdan yardım ve destek bekliyoruz. Bu destekler doğrultusunda kızlarımız ve alt yapıdan gelecek olan diğer Kızlarımız hiçbir zaman Basketbol sporundan asla kopmayacaklar. Şimdiden Harran spor Kulübü olarak tüm Şanlıurfalılardan yardım bekliyoruz .



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR