Vali Güvenç`e zırhlı Koruma

Vali Güvenç`e zırhlı Koruma

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç geldiği günden beri geniş güvenlik önlemiyle geziyor. Gerek köy gerekse şehir içindeki gezilere Jammer cihazlı özel harekat polisiyle birlikte giden Vali Güvenç`in gezilerine Jandarma Komutanı Emin Dursun ve Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu eşlik ediyor.

Bölgedeki diğer illerin valilerine Mercedes G500 zırhlı araç verilirken, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise daha önceki Vali Yusuf Yavaşcan`ın KÖYDES ödeneğinden aldığı Mercedes zırhlı araca binerken, son günlerde Volvo marka son model cipinde zırhlı olduğu öğrenildi. 

Şehiriçinde son model otomobile binen Vali`nin köylere ise Volvo ciple gidiyor. Makam aracının öncü ve artçı olmak üzere 2 özel harekat ekibinin yanısıra yakın koruma araçları takip ediyor. Yakın koruma araçları da yenilenen ekip özel harekatçı polislerden oluşuyor.

Başbakanlığın Batman, Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Hakkâri, Van, Tunceli, Bingöl illerine gönderdiği zırhlı araçlar dar olduğu belirtilirken, Vali Güvenç`in aracı ise daha geniş ve son teknolojiyle donatıldığı öğrenildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR