ŞANLIURFANIN GÖBEĞİ SAVAŞ MEYDANI GİBİ

ŞANLIURFANIN GÖBEĞİ SAVAŞ MEYDANI GİBİ

20 nisan 2012 tarihinde temeli çalışma ve sosyal güvenlik bakanı faruk çelik ,ulaştırma bakanı binali yıldırım , kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti cumhurbaşkanı derviş eroğlu ve birçok bürokrat ile sivil toplum örğütü temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen abide kavşağı projesinin son hali içler acısı. Temel atma töreninde müteahit firma yetkilileri kasım ayında projenin bitirileceği sözünü vermişti.

Önümüzdeki kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan abide kavşağı projesinin ziyaretçileri haber merkezinden arkadaşlarımızdı. Şantiye alanına ulaştıklarında mikrofon uzatılan herkesin olumsuz tavrı ve projenin geldiğ nokta karşısında projenin kasın itibariyle biteceğine olan inancımız, proje alanı içerisinde nerden geldigi belli olmayan su birikintilerinin arasında kaybolmuş oldu.  

 

Bakan Faruk Çelik ,Milletvekilleri,Vali Celalettin Güvenç ve sivil toplum örgütlerinin madii ve manevi desteklerini esirgemedikleri abide kavşağı projesinin kasım ayında bitip bitmeyeceğine kararı siz izleyicilerimize bırakıyoruz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR