CENAZE YAKINLARI HASTANE ÖNÜNDE SİNİR KRİZLERİ VE BAYGINLIK GEÇİRDİ

CENAZE YAKINLARI HASTANE ÖNÜNDE SİNİR KRİZLERİ VE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Şanlıurfa`da, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma morguna getirildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 40. kilometresinde Suruç ilçesinde saat 04.30 sıralarında meydana gelmişti. Nurettin Çiçek (52) yönetimindeki 63 VA 275 plakalı otomobil seyir halindeyken, sürücüsünün dalgınlığı sonucu karşı yönden gelen Ahmet K. (33), yönetimindeki 63 LR 170 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada otomobil içersinde bulunan otomobil sürücüsü Nurettin Çiçek (33), Ömer Toprak (52), Hatice Toprak (42), İbrahim Halil Hayırlı (18) ile Arifi Aysun Çiçek hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü Ahmet Köse ise hafif şekilde yaralanmıştı. Hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi. Morg önünde bekleyen cenaze yakınları, cenazelerin gelmesi ile gözyaşlarına boğuldu. Bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren bir kişi ise sedyeye konularak, acil servise kaldırıldı. Ölen 5 kişinin cenazesi yapılacak olan otopsilerinin ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığı`nda defnedileceği
öğrenildi.
Öte yandan Hayatını kaybeden ve Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürü olan Ömer Toprak`ın okulunda ise öğretmenler ve öğrenciler yas tutuyor.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR