Ceylanlar Puanla Dönüyor

Ceylanlar Puanla Dönüyor

PTT 1. Lig Profesyonel takımlarından Şanlıurfaspor deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak. Saat 20.00`de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek


Karşılaşma 16 bin 597 seyirci kapasiteli Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. 105x68 ebatlarında olan sahada engelli tribünü, kapalı devre kamera sistemi, çim zemin ve ışıklandırma sistemleri yer alıyor.
Ligin geride kalan 2 haftasında  1 beraberlik 1 mağlubiyet alan ve 1 puanı bulunan Şanlıurfaspor 14. sırada. 1 galibiyet, 1 beraberlik ile 5 puanlı Manisaspor ise averajla 5. sırada bulunuyor.

MANİSASPOR
 1 Volkan Babacan, 3 İsmail Dinler, 4 Hikmet Balioğlu, 5 Hüseyin Tok, 18 Benjamin Fuchs, 8 Gökay Iravul, 9 Maciej Iwanski, 88 Bekir Yılmaz, 7 Murat Gürbüzerol,10 Kahe, 19 Cem Sultan 

YEDEKLER 24 İhsan Poyraz,   
2 Zafer Aydoğdu, 6 Hakan Turan, 61 Bülent Cevahir, 13 Tuncay Süren, 89 Hasan Durtuluk,39 Cenk Yılmaz

ŞANLIURFASPOR    
1 Atacan Öztürk, 22 Kağan Timurcin Konuk, 63 Ramazan Sal, 80 İzzet Kaya, 81 Sercan Özçelik, 2 Tonia Tisdell, 25 Koray Avcı, 27 Alfred Sankoh, 66 Kıvanç Karakaş, 19 Sami İzcican, 24 Gökhan Güleç


YEDEKLER 99 Kerem İnan,  5 Yiğitcan Erdoğan, 23 Abdulhamit Yıldız, 88 Özgür Özkaya, 7 Mehmet Ayaz, 61 Samet Bülbül, 9 Önder Çengel Karşılaşmanın ilk yarısı Manisaspor’un vuruşu ile başladı.

Dakika 1: zorlu mücadelede her iki takımda ortada alanda hazırlık pasları ile ileri çıkışlar yapmaya çalışıyor.

Dakika 2: Manisapor`un sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta serbest vuruş kazanıldı. Manisapor2un kullandığı serbets vuruşu Şanlıurfaspor Defansı son anda uzklaştırdı

Dakika 5: Manisapor`un orta alanda etkili pas trafiği Şanlıurfaspor`u zor durumda bırakıyor. Bu dakikalarda Manisapor`un üstünlüğü göze çarpıyor.

Dakika 7 manisaspor’da Gökay’ın pasında  Kahe kaleci Atacanla başa baş   kaldı kaleci ancak pozisyon ofsayt

Dakika 11: Şanlıurfaspor bu dakikalarda oyuna ortak olmaya çalışıyor. Manisapor ise savunmanın arkasına atılan uzun paslarla gol bulmaya çalışıyor. 0-0

Dakika 14 Şanlıurfaspor’da Sami’nin sol kanattan getirdiği topu Manisaspor avunması son anda müdahale ederek topu tac’a çeldi.

Dakika 15: Manisaspor yine uzun bir topla Şanlıurfaspor ceza alanına girdi. Net gol pozisyonunda Şanlıurfasporlu Kağan muhteşem bir hamle ile topu alarak uzaklaştırdı.

Dakika 23: Bu dakikalarda her iki takımda orta alanda etkili bir oyun ortaya koyuyor.

Dakika 24: şanlıurfaspor’un ani geliştirdiği atakta Tisdell’in pası ile net pozisyona giren Gökhan Güleç’in şutu az farkla dışarı çıktı.

Dakika 24 Manisapor’lu Bekir Yılmaz hakeme itirazı nedeni ile sarı kart gördü. Böylece karşılaşmada ilk kart çıkmış oldu.

Dakika 30 : her iki takımda bu dakikaya kadar gol pozisyonları açısından kısır bir futbol ortaya koyuyor .

Dakika 33: Şanlıurfaspor’un geliştirdiği atakta Sami’nin düzgün vuruşu üsten outa çıktı.

Dakika 35 Şanlıurfaspor’un sol kanattan gerçekleştirdiği atakta ceza alanına gönderilen topa Gökhan Güleç vurdu. Gökhan’ın topu direkten döndü. 0-0

Dakika 40: Bu dakikalarda Şanlıurfaspor’un oyuna biraz daha hakim olduğu gözlendi.

Dakika 41: Manisapor’da savunmanın arasına gönderilen ara pası ile Kahe buluştu ancak yan hakemin ofsayt bayrağı havada. Böylece Manisapor’un bir atağı daha ofsayt olarak son buldu.

Dakika 44: Şanlıurfaspor’da Sami orta alanda aldığı topla ceza alanı önünden sert bir vuruş yaptı. Ancak top Manisaspor kalecisi Volkan’da kaldı.

Dakika 45: Karşılaşmanın  4. hakemi 45+2’yi gösterdi. İlk yarının sonlarına gelirken her iki takımda buldukları ender gol pozisyonlarından yaralanamadı.

Manisaspor’un ceza alanı dışından kullandığı serbet vuruşta barajı bozan Şanlıurfasporlu  Kağan sarı kartla cezalandırıldı.  Manisapor serbest vuruştan yararlanamadı. Böylece karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 lık eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI
 
Dakika 46: Karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp ikinci yarının düdüğünü çaldı. İkinci yarıya Şanlıurfaspor başladı.

Dakika 47: Şanlıurfaspor’da Tisdell ile gelişen atakta Manisaspor Savunması topu son anda uzaklaştırdı.

Dakika 48: Manisaspor’un orta alandan geliştirdiği atakta bir anda Şanlıurfaspor kalecisi Atacan ile karşı karşıya kalan Cem Sultan topu üsten outa gönderdi. Manisaspor net bir gol pozisyonundan faydalanamadı

Dakika 52: Şanlıurfaspor bu dakikalarda orta alanda ayağa pas yapıyor. Manisaspor ise ilk yarıda olduğu gibi araya atılan uzun toplarla gol bulmaya çalışıyor.

Dakika 56: Manisaspor bu dakikalarda oyuna biraz daha ortak olmaya başladı.

Dakika 59: Manisaspor’un sağ kanattan gelişen atağını Şanlıurfaspor defansı son anda uzaklaştırdı. Karşılaşmada henüz gol yok. 0-0

Dakika 60: Şanlıurfaspor`da 27 sırt numaralı  Alfred Sankoh sarı kart gördü.

Dakika 62: Manisaspor’da oyuncu değişikliği 9 Maciej Iwanski yerini  Hasan Ali’ye bıraktı.

Dakika 64: Şanlıurfaspor’da oyuncu değişikliği Sami yerini 61 numaralı  Samet Bülbül’e bıraktı.

Dakika 70: karışlaşmada oyunun temposu biraz daha düştü. Her iki takımda risk almayan bir futbol ortaya koyuyor.

Dakika 75: Şanlıurfaspor ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Gökhan Güleç kullandı, Gökhan’ın sert şutu direğin hemen yanından dışarı çıktı.

Dakika 75: Şanlıurfasporlu Gökhan güleç sarı kart gördü.

Dakika 83 Şanlıurfaspor’da Gökhan Güleç sol açıktan topu alarak Manisaspor ceza alanına kadar girdi, penaltı noktasının önünde bulunan Tisdell’e pasını verdi. Tisdell kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda etkisiz bir vuruş yaptı. Top kaleci volkanın kucağında kaldı. 
Dakika

85: Şanlıurfaspor`da oyuncu değişikliği Kıvanç yerini Mehmet Ayaz`a bıraktı.

Dakika 89 Bu dakikalarda oyunun temposu iyice düştü. Her iki takımda kontra ataklarla etkili olmaya çalışıyor.

Dakika 90: girdikleri ikili mücadelede birbirleri ile tartışan Şanlıurfasporlu Tonia Tisdell ile Manisasporlu Hikmet Balioğlu karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. 

Karşılaşmada 90+2 oynanacak
Şanlıurfaspor’da Oyuncu değişikliği Tonia Tisdell yerini Önder Çengel’e bıraktı.


Manisaspor’da Oyuncu değişikliği Cem Sultan yerini Cenk Yılmaz’a bıraktı 
Karşılaşmanın 90+2. dakikası da geride kalırken maçta gol sesi çıkmadı. Maç 0-0 biterken Şanlıurfaspor PTT 1 Lig’de henüz galibiyetle tanışmadı



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR