Bu Defa Suçustü Yakalandılar

Bu Defa Suçustü Yakalandılar

Şanlıurfa-Gaziantep otobanında yol kenarında fuhuş yapmak amacıyla kamyon sürücülerini durduran ve trafiği tehlikeye düşüren kadınların, otobanı fuhuş meskenine çevirdiği görüntülerin ardından harekete geçen Ahlak Büro Amirliği, Şanlıurfa otoyolunda fuhuş yaptığı ileri sürülen 2 kadın ve müşterisi olduğu sanılan 2 erkeği düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Kadınların üzerinde bulunan 2 bin 250 liraya ise polis tarafından el konuldu.

Otoyolda fuhuş yaptıktan sonra taksi ile Gaziantep`e giden 2 kadın, gece Gaziantep`e dönecekleri zaman polis tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alındı. 2 kadın ve müşterisi olduğu ileri sürülen 2 erkek, sağlık kontrolü için Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi`ne getirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından ifade için Ahlak Büro Amirliği`ne götürüldü.


 

POLİSİ ŞAŞIRTAN FUHUŞ BASKINI

Şanlıurfa`da otobanda yaşanan olay tehlikenin boyutlarını gözler önüne sererken, İstanbul Fatih`te yaşanan başka bir olay ise kelimenin tam anlamıyla pes dedirtti.

Fatih`te bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Yapılan baskında 12`si kadın ile bir işletmeci gözaltına alındı. Hiç Türkçe bilmeyen kadınların hepsinin üzerinden T.C kimlikleri çıkması polisi şaşırttı.

Asayiş Büro Amirliği Ahlak Kumar Büro Amirliği`ne bağlı ekiplere, Aksaray`daki bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi. Bunun üzerine ekipler, verilen adresi takibe aldı. Müşteri gibi içeri giren bir polis memuru, masasına davet ettiği bir kadınla otelde fuhuş yapmak için pazarlık yaptı. Polis memuru ile kadın 1 saati 400 TL`ye anlaştı. Bu sırada polis memuru arkadaşlarına mesaj çekerek baskın için start verdi. İçeriye yapılan baskında, 12 kadın ile bir işletmeci gözaltına alındı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR