URFA`DAN ABD`YE PROTESTO

URFA`DAN ABD`YE PROTESTO

Konuya ilişkin bir açıklama yapan ABD’ye Karşı İslami Gençlik İnsiyatifi Şanlıurfa sorumlusu Behçet Atilla:

 

ABD’ye Karşı İslami Gençlik İnsiyatifi” olarak

 

"ABD İncirlik Üssü Kapatılsın” diyor ve İncirlik Üssüne Yürüyoruz.

 

Yürüyüşünüze desteklerinizi bekliyoruz

 

 

13 Ekim`de Türkiye`nin dört bir yanından Adana’ya gelecek olan kardeşlerimizle birlikte ABD İncirlik Üssü`ne doğru harekete geçiyoruz.

 

"Katil ABD İslam Topraklarından Defol" “Yankee Go Home” demek için yollara düşeceğiz.

 

 

İnşallah biz de 13 Ekim 2012 cumartesi günü araçlar kiralayarak Ş.Urfa`dan Adana`ya gidip bu kutlu eyleme destek vereceğiz. Türkiye’nin bir çok yerinden katılımlı, bu güne kadar İncirlik Üssü`ne yapılmış olan en geniş katılımlı eylem olacak inşallah.

 

Protestomuzda Gurup Yürüyüş`de bizimle birlikte olacak. 13 Ekim Cumartesi günü saat 11:00 da Adana Merkez Camii`nde buluşup öğlen namazından sonra İncirlik Üssü`ne doğru yürüyüşe geçeceğiz. Polis bizi durdurana kadar yürüyeceğiz. Polis durduğu noktada da gıyabi cenaze namazı kılıp, basın açıklaması ve marşlar söylenecek ve program sonlandırılacak. Daha sonra herkes memleketine geri dönecek inşallah.

 

Kardeşlerim şartlarımızı zorlayalım bu kutlu eylemde hep birlikte olalım ve Afganistan`daki, Irak`taki kardeşlerimiz için düşelim yollara...

 

Şanlıurfa ve ilçelerinden bu hayırlı çalışmada ben de varım diyenler, bizzat gelmek isteyenler veya katkı sunmak isteyenler için;    İrtibat Bilgileri şöyle ;

 

 

Tel: 0 535 498 39 12 e-posta: serevdinmuhendislik@hotmail.com

 

Desteklerinizi Bekliyoruz.

 

Unutma Sen yoksan biz eksiğiz.

 

Behçet ATİLA  - 0535 498 39 12

 

ABD’ye Karşı İslami Gençlik İnsiyatifi

 

Şanlıurfa Organizatörü



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR