Bozova`da Sel Anı Kamerada

Bozova`da Sel Anı Kamerada

Bozova`da dün etkili olan sağanak yağmur, felakete neden oldu. 3 kişinin hayatını kaybettiği olay amatör kameralar tarafından kaydedildi. Öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur birçok köyde su taşkınlarına neden oldu. Köylülerin bayram ziyaretine çıktığı sırada etkili olan yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Birçok vatandaş yağmura yollarda yakalandı.

Bayram ziyaretine giden veya dönen vatandaşlar sağanak yağmurun ardından yükselen sular nedeni ile yollarda kaldı.  Git gide yükselen sular nedeni ile zor anlar yaşayan vatandaşlar yüksek tepelere çıktı. Sel sularına kapılan bazı vatandaşlar ise fıstık ağaçlarına çıkarak yaşam mücadelesi verdi. Bu anlar ise amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Fıstık ağaçlarına ve tepelere çıkan köylülerin yardımına yine çevre köy sakinleri yetişti. İş makineleri ve traktör ile sel sularının arasında kalan vatandaşlara yardım edildi.

MEZARLAR TAHRİP OLDU, ASFALT YERİNDEN SÖKÜLDÜ Bozova’da etkili olan yağmurun ardından köylüler onlarca kişinin ölümden döndüğünü belirtti. Sel suları birçok köy yolunun kapattı, bazı yollarda asfaltı yerinden söktü. Bazı ağaçların ise kökünden söken yağmur suları yaşanan felaketin boyutlarını da ortaya çıkardı. 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR