Başkan Fakıbaba`dan Değerlendirme

Başkan Fakıbaba`dan Değerlendirme

Şanlıurfa`da geçtiğimiz hafta meydana gelen sel olaylarında ilçelerde büyük sorunlar ortaya çıkmış ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. ŞanlıurfaBelediye Başkanı Ahmet Eşref FakıbabaŞanlıurfa merkezde sorun yaşanmamasını ve yağmur drenajları konusunu değerlendirdi.

2`si Bozova`da 1`i Harran`da olmak üzere 3 kişinin sel felaketi sonucu hayatını kaybetmesinin çok üzücü bir durum olduğunu belirten Başkan Fakıbaba, "Hepimizin başı sağolsun. Kederli ailelerine sabır diliyorum. Dilerim bir daha aynı acılar yaşanmaz" dedi.

Merkezde herhangi bir sorun olmamasının sevindirici bir durum olduğunu kaydeden Fakıbaba, "Şanlıurfa merkezde bırakın can kaybını, mal kaybı dahi yaşanmadı. Bu gerçekten sevindirici bir durum. Belediyemizin bu konuda gerçekten çok ciddi çalışmaları var. Normalde yağmur miktarı 1 yılda Şanlıurfa`ya 400 kilogram düşerken, geçtiğimiz hafta bir günde 100 kilogram düştü. Buna rağmen Şanlıurfa merkezde herhangi bir kayıp yaşanmadı. Bu bağlamda belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR