Şanlıurfaspor Tahkime Gidiyor

Şanlıurfaspor Tahkime Gidiyor

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, 1461Trabzon maçının tatil edilmesi ve çıkan olaylar sebebiyle Şanlıurfaspor`un ceza alması üzerine, tahkim kuruluna müracaat edecek. 

Şanlıurfasor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, maçın tatil edilmesi ve ceza almalarına ilişkin şunları söyledi: 

"Türkiye Futbol Federasyonu`nun Şanlıurfaspor aleyhine aldıkları karar çifte standart uygulamasıdır. 2-1`lik maçın tatil edilmesi dünya futbol tarihine geçmiştir. Çünkü hiç böyle bir uygulama görülmemiştir. Şanlıurfaspor üzerinde birtakım oyunlar oynanmaktadır. Ucuz yollarla Şanlıurfaspor sindirilmeye çalışılmaktadır. 35. dakikadan sonra kalan bölüm oynanmalıydı. Federasyonun verdiği karara baktığımızda maçın gereksiz yere tatil edildiği anlaşılıyor. Bazı takımlara ceza verilirken bu ceza paraya çevrilebiliyor. Ama biz de çevrilmedi. Üstelik maçın başka bir ilde oynanmasına karar verildi. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu`na itiraz etmek için müracaat edeceğiz." 

Şanlıurfaspor`a herkesin destek vermesi gerektiğini belirten Saraçoğlu, "Evde televizyonda maçı seyretmek Şanlıurfaspor`a destek vermek değildir. Destek veren herkesi tribünde görmek istiyoruz" dedi. 

Cumartesi günü kendi sahasında Göztepe ile oynayacaklarını hatırlatan Saraçoğlu, "Mutlaka 3 puan alacağız. Birlik ve beraberlik sağlanırsa bu yıl mutlaka süper lige çıkarız" diye konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR