Karaköprüde Halk konserleri

Karaköprüde Halk konserleri

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk konserlerinin ilki İbrahim TATLISES parkında gerçekleştirildi.

 

Yaz sezonu boyunca, devam edecek olan konserler bundan böyle her cumartesi akşamı bir parkta gerçekleştirilecek.  

 

İlki gerçekleştirilen konserde, vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu, sıra gecesi ekibinin söyledikleri birbirinden güzel türkülerle vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadılar.

 

Karaköprü Beldesinde oturan vatandaşların, yoğun ilgi gösterdiği ve çok memnun oldukları görüldü. Vatandaşların bu konserden memnun ve mutlu oldukları, belediyenin yapmış olduğu bu tür güzel etkinliklerin devam etmesini ve bundan dolayı belediye başkanına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

Konsere katılan karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat ÇİFTÇİ yapmış olduğu açıklamada:Belediye olarak üst yapı alt yapı çalışmalarına ne kadar önem veriyorsak ve bu hizmetler yapmamız gerektiğine inanıyorsak kültür ve sosyal işleri ile ilgili faaliyetleri bir o kadar bizim için önemlidir. Bu yaz sezonu boyunca sizlere her hafta bir parkımızda yapacağımız konserlere siz değerli karaköprü vatandaşlarımı davet ediyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum diyerek konuşmasını bitirdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR