Şanlıurfa`da Hız Kazası: 5 Yaralı

Şanlıurfa`da Hız Kazası: 5 Yaralı

Şanlıurfa`da kontrolden çıkan otomobil önce aydınlatma direğine çarptı, ardından karşı şeritten gelen 3 araca çarparak durabildi. Kazada 2`si kadın 5 kişi yaralandı.

Kaza öğlen saatlerinde Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Devlet Su İşleri (DSİ) 15`inci Bölge Müdürlüğü önünde meydana geldi. Karaköprü`den, Şanlıurfa kent merkezine gitmekte olan Taner Yetim`in kullandığı 63 E 7443 plakalı otomobil, aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıktı.

Önce orta refüjdeki kaldırıma çarpan otomobil, daha sonra aydınlatma direğine çarparak yolun karşı şeridine takla atarak savruldu. Bu sırada otomobil, karşı şeritten ilerleyen 34 YV 287, 63 K 1399 plakalı otomobillere, daha sonra 63 H 0168 plakalı halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, sürücü Taner Yetim ile aynı araçta bulunan Filiz Yetim, Fatma Bayındır ile 63 K 1399 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Kırdar, Mehmet Yurtsever yaralandı. 5 yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından araçlardan çıkartılıp Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR