URFA?DAN SOFRALARA LEZZET GELİYOR

URFA?DAN SOFRALARA LEZZET GELİYOR

ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfalı üç girişimci gencin kurduğu www.Urfadanevinize.Com altı ayda yurt dışına açıldı. Memleket hasretiyle yanıp tutuşan gurbetçiler ve Urfa yöresine meraklıların alışveriş yaptığı site ilgi görüyor. Altı ayda taleplerin patladığını ifade eden satış koordinatörü İsmail Onur Kapaklı, “Şanlıurfalı ev hanımlarına destek olmak için kurmuş olduğumuz site 6 ayda büyük bir taleple karşılaştı. Ürünler tamamen doğal ev ortamında hazırlanıp ahşap kutularda gönderdiğimizden büyük ilgi görüyor. Ev yapımı ürünlerin sınırlı stokta bulunduğundan gelen taleplere yetişemiyoruz” dedi.

Ürün kalitesinin ve doğal tadının bozulmaması için özel ambalaj yaptırdıklarını söyleyen Kapaklı, bu ambalajlarının aynı zamanda çok şık birer hediye paketi olarak da kullanılmakta olduğunu belirtiyor. Siparişlerin daha çok İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerden geldiğini, son dönemde yurt dışından da ciddi talep yaşandığını belirten Kapaklı, aynı zamanda il dışına veya yurt dışına çıkan Urfalıların da hediye paketi olarak kendi ürünlerini tercih ettiğini söyledi.

Müşterinin ürünü beğenmemesi durumunda koşulsuz ve nedensiz geri iade garantisi sunan site ürün teminini evlerden yaptıktan sonra lezzet ustalarının tadım testinden geçirerek satışa sunuyor. Sadece Urfa yöresine has ürünlerin bulunduğu sitede en çok rekabet gören ürünler arasında; urfa isotu, nar ekşisi, bibersalçası, kurutulmuş sebzeler ve urfa fıstığı yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR