FETHİ ŞİMŞEK`DEN BASIN TOPLANTISI

FETHİ ŞİMŞEK`DEN BASIN TOPLANTISI

Şanlıurfaspor kulüp başkan adayı iş Adamı Fethi Şimşek bugün sabah gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi. Yarın yapılacak olan kongreye ilişkin bilgiler veren Şimşek, amaçlarının şanlıurfaspor için en iyi olanı yapmak olduğunu söyledi.

Şimşek yaptığı açıklamada ‘’Şanlıurfasporla ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapma ihtiyacı hissettik. Yarınki kongremizde önemli bir kongre inşallah ekseriyeti sağlayarak Urfaspor’un daha başarılı bir hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu bir aslında görev yönetimidir. Bu yönetimdeki arkadaşlarımızın hiçbiri talepte bulunmadı ama görev aldık. Yönetimdeki arkadaşlarımız hiçbir şey istemedi ama onlara bir görev verildi, biz biliyoruz ki bize bir görev tevdi edildi, Urfaspor adına bir vazife verildi. Biz bu vazifeyi hakkıyla nasıl yaparız nasıl hakkıyla yerine getireceğiz bunun çabası içerisinde olacağız.

‘’Kesin olan bir ben varım bir de Maruf kardeşim var. diğerlerinin hepsi ancak son dakikada belli olacak. Herkes görev için hazır ancak kimsede bana bir görev verilmedi diye bir kırgınlık içerisinde olmayacak. Çok net olan bir listemiz yok yani yok derken hiçbir şey yok anlamında söylemiyorum bu liste her an bizim inisiyatifimiz de arkadaşlarımız kimi alırsanız alabilirsiniz diyor biz o rahatlık içerisinde hareket ediyoruz. ‘’ dedi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR