URFA İŞKUR İSTİHDAM SAĞLIYOR

URFA İŞKUR İSTİHDAM SAĞLIYOR

             Dünya’nın en büyük tesis yönetim şirketlerinden biri olan ISS bünyesindeki CMC (Customer Management Center) Şirketi’nin İnsan Kaynakları Direktörü Özhan Öner, İnsan Kaynakları İşe Alım ve Kaynak Planlama Direktör Yardımcısı İlknur Yıldırır ve Dijitürk Operasyon Direktörü Aydın Akkuş İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda’yı makamında ziyaret ederek  protokol anlaşması imzaladılar.

            Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

            ‘’Devletimizin bize vermiş olduğu imkanlar dahilinde çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. İstihdama katkı sağlamak adına Sayın Bakanımız, Valimiz, ve İşkur Genel Müdürlüğümüz ile güzel bir uyum içindeyiz. Yaptığımız çalışmalarda izlemiş olduğumuz şeffaf politika sayesinde Şanlıurfa İlinde büyük başarılara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. İşsizliğin önlenmesi ve istihdama katkı sağlanması için İşkur ailesi olarak yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Bu çalışmaların başarıya ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

            CMC İnsan Kaynakları Direktörü Özhan Öner ise;

            ‘’2013 yılı içerisinde Şanlıurfa İlinde ortalama 850 kişilik bir istihdam sağlamak istiyoruz. İlk etap çalışmlarımızı İşkur’un desteği ile bitirdikten ve başarıya ulaştıktan sonra hedefimiz 2014 yılı içerisinde çalışan sayımızı 1500 kişiye çıkarmak olacaktır. Bizlere kapılarını sonuna kadar açan, güleryüzlü ve samimi bir tavır sergileyen başta işkur İl Müdürü Necdet Karasevda, İşkur Şube Müdürü Ali Kızıl olmak üzere tüm İşkur personeline yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi. 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR