ÇOK BÜYÜK BİR YATIRIM (ÖZEL)

ÇOK BÜYÜK BİR YATIRIM (ÖZEL)

Rönesans`ın Şanlıurfa`daki yatırımı yabancı yatırımcılarında yakından takip ettiği bir proje

Şanlıurfa`nın eski Otogarını Şanlıurfa Belediyesinden satın alan Rönenas Holding uzun süre bu projeyi bekletmişti. Hizmete giren Hilton Garden Inn Otelin hemen yanında inşaat çalışmasına yaklaşık 1 yıl önce başlayan Rönesans burada AVM çalışmasını büyük bir hızla sürdürüyor.

Bu yıl içersinde hizmete girecek olan Rönenas AVM Şanlıurfa`nın çehresini değiştirecek önemli bir projeye damgasını vuracak.

Şanlıurfa`daki bu alış-veriş merkezi 88 Dönüm üzerine yapılıyor.. 45 Bin m2 kapalı alanı ile Şanlıurfa`da yapılan en büyük projelerden biri olarak gösteriliyor.190 Metre ön cephesiyle AVM bittiğinde özellikle Gaziantep`den Şanlıurfa`ya girişte dev AVM ile yabancıların ilk dikkatini çekecek proje olarak biliniyor.

İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren bir yetkili, "Projemiz bu yıl kesinlikle tamamlanacak. Bölgenin en önemli AVM`si olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz"dedi.

Rönesans`ın Şanlıurfa`daki bu yatırımı bu tür büyük holdinglerinde Şanlıurfa`da bu tür yatırım yapmaları için Urfa cazip bi r hale geliyor.

Rönesans`ın bu hamlesine karşılık verecek en kıymetli yer şu an Şanlıurfa`nın gündeminde olan 11 Nisan stadında yapılacak AVM olacak.

Şanlıurfa Belediye Meclisinde de onaylanan Projenin ihalesine hangi firmaların gireceği ve ne kadara ihale edileceği merakla bekleniyor.

 

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR