AK Parti Birecik?te ilk defa toplandı

AK Parti Birecik?te ilk defa toplandı

ŞANLIURFA – AK Parti Birecik ilçe teşkilatı ilk defa Danışma kurulu toplantısı yaptı.

     Toplantıya AK Parti Teşkilattan Sorumlu Başkanı Veysel Polat, Birecik İlçe Koordinatörü Mustafa Ağadayı, Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kızıldemir, Abdülkadir Karacabey, Mehmet Behram, İl kadın kolları Başkanı Aysel Göncü, üyelerden Şükriye İnan ve Tülin Gamsız, Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan, İl Genel Meclis üyeleri Sait Bağlı, Kadir Karadağ, Belediye Meclis üyeleri Salih sezen, Müslüm Odabaşı, Birecik İlçe kadın Kollarından Mehtap Zortuk, Gençlik Kollarından İsmail karaçam, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Suruç İlçe Başkanı İzzet Aslan, bir gurup partili ve üyeler katıldı.

     Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

     Açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Aziz Karayılan, AK Parti olarak milletin derdini dert edindiklerini belirterek, Cumhuriyet tarihinden 2005 yılına kadar ülkemizde ve ilimiz genelinde yapılan hizmetlerin 2-3 katı hizmetin AK Parti hükümeti tarafından yapıldığını, SODES projesiyle köy yollarının bile yapıldığını belirterek, “Unutulmamalı ki AK Parti kaybederse hepimiz kaybederiz” dedi.

     Daha sonra konuşan AK Parti Teşkilat başkanı Veysel Polat ise, ilk defa yapılacak olan toplantının hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, “Öncelikle gelen arkadaşlarımıza candan teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Biz göreve geldikten sonra durmak bilmedik. Her ilçemize gidiyor toplantılar yapıyor bilgilendiriyoruz. Bundan sonra ilçe olarak ta her hafta toplantılar yapıp yaptığımız çalışmaları değerlendireceğiz. Aylık Danışma Kurulu toplantılarımızı da düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Bugün bile aynı zamanda Hilvan ilçemizde de başka bir gurup arkadaşlarımızın katımıyla toplantı yapılıyor. İlçe çalışmalarınızı Koordinatör arkadaşlar, onları Teşkilat Başkanı olarak ben, beni İl Başkanı ve onu da hepimizi de Genel merkezimiz takip ediyor. Teşkilat binalarının geç saatlere kadar açık kalması isteniyor ve zaman zaman telefon edilerek kontrol ediliyor. Yaşadığımız sıkıntıları hepimiz görüyor ve biliyoruz. Onun için öncelikle Allah’ın rızasını kazanmak için çok çalışmalıyız. Yoksa suçlu duruma düşeriz, vebali çok büyüktür. Görev alan her arkadaş gereğini yapmalı. Vatandaşlarımızın haklı taleplerini dile getirmeli” diye konuştu.

     Polat, 07 Mart 2010 Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı açılışlar yapmak ve Demokratik Açılım süreci ile ilgili konuşma yapmak üzere Şanlıurfa’ya geleceğini hatırlatarak, “İlçe teşkilatı olarak ta en iyi şekilde Başbakanımızı karşılamalı, konuşmalarını dinlemeliyiz” dedi.

     Daha sonra Mezra Belediye başkanı Yusuf Güneş, İl Genel meclisi üyesi Sait Bağlı, Belediye Meclis üyesi Sait Selen, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Demir, Teşkilat üyesi Hüseyin İ.Gökdoğan, Ali Karakeçili birer konuşma yaparak Başbakanın dediği gibi “Durmak yok, yola devam” deyip çok çalışmaları gerektiğini belirttiler.

     Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden konuşmalardan sonra kapanış konuşmasını yapan Teşkilat Başkanı Veysel Polat sorunları dinleyerek cevapladı. Toplantıya gelmeyen üyelerin tesbit edilip kendilerine ulaşılmasını, gelmeme mazeretlerinin öğrenilmesini, bir dahaki toplantıya da gelmemesi halinde yönetimden çıkarılarak yerine yedeklerden arkadaşların getirilmesini önerdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR