Şanlıurfa?da Yerel Seçim Heyecanı Zirvede

   Şanlıurfa?da Yerel Seçim  Heyecanı Zirvede

Siyasi partiler,yerel seçim çalışmaları için hazırlanırken, Şanlıurfa bu heyecanı uzun süreden beri yaşıyor

Güneydoğu Televizyonunda yayınlanmakta olan “Vatandaş Konuşuyor ”programında üç aydan beri gerçekleştirilen anket ve kampanyalar,bu anlamda Şanlıurfa’da heyecanı doruğa çıkardı.

Başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı anketi olmak üzere,bugüne kadar Karaköprü, Eyyubiye ve Haliliye ilçe belediye Başkanlıkları için anketler düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı anketinde en çok destek,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK parti Şanlıurfa milletvekili Faruk ÇELİK’E geldi.Bakanı takiben,mevcut belediye başkanı Ahmet FAKIBABA,Baki ÖZMEN,tutuklu milletvekili İbrahim AYHAN,eski belediye başkanlarında Ahmet BAHÇIVAN ve Ahmet ARIKAN isimlerine geldi.

Daha sonra Kara köprü ilçe belediye başkanlığı için anket yapıldı.Kara köprü’de en büyük desteği CHP’li Kenan KARATAŞ aldı.Kenan KARATAŞ’ takiben Yusuf BADILLI,mevcut Belediye  Başkan Av. Nihat  ÇİFTÇİ,İl genel Meclis başkanı Mustafa YAVUZ ,Kara köprü eski belediye başkanı Ahmet GÜZEL ,Ahmet SÜZEN,Cemil TOPAL,Ali TOPAL,İlyas BADILLI gibi isimlere destek  geldi.

Eyyubiye ilçesi için yapılan ankette ise en çok  destek bölgede yıllardır muhtarlık yapan Mehmet MOGAL ismine geldi.Mehmet MOGAL’ı takiben Konuklu belediye başkanı Halef YILDIZ,M.Cevher NURANİOĞLU,Mahmut OCEK,Mustafa BURMEK,Mehmet ÇALIŞKAN,Mehmet YALÇINKAYA,Ahmet SANBUR,Ahmet YÜKSEL,İzzettin GÖK,Ali DOGAN gibi bölgenin tanınmış isimlerine destekler geldi.

Son olarak Haliliye ilçesi için anket yapıldı.Bu anket süresi içinde Eyyubiye’de de çok büyük destek gören M.Cevher NURANİOĞLU çok yüksek oranda destek aldı.M.Cevher NURANİOGLU’ NU takiben İbrahim CANBEYLİ,Habip ASLAN,Mehmet YILDIZ,Mustafa ZAHİT gibi isimler ankete katılanlardan önemli bir destek aldılar.

Öncelikle halkın bu kampanyaya olağanüstü katılımda bulunması,seçim döneminin ne kadar hareketli geçeceğinin en açık göstergesi.Şimdi de ilçeler için bu kampanya devam ediyor.İlk olarak Akçakale ilçe belediye başkanlığı için başlatılan anket bir hafta devam edecek ve her ilçe için birer hafta devam edecek.

Tüm bölgeler için yapılmakta olan bu anket sonrasında büyük oranda destek gören bu isimler,gazetelerimiz,internet sitemiz ve Güneydoğu Televizyonumuz haber merkezlerimizce yakın takibe alınmakta ve bu isimlerin kamuoyunun istediği ismler olarak gündemde tutulmaktadır.        



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR