Muhacirler Derneğinden Suriye`ye Yardım

Muhacirler Derneğinden Suriye`ye Yardım

Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Suriyelilere yardım dolayısıyla düzenlenen yemekte elektrik kesintisi yaşanınca vatandaşlar mum ışığı altında yardımda bulundu. 

Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Balıklıgöl’de verilen akşam yemeğine dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ancak elektrik kesintisi yaşanması sebebiyle yemeğe katılan vatandaşlar mum ve telefon ışığında yardım kampanyasını başlattılar. Dernek Başkanı Resul Korkmaz, yardım kampanyası konusunda bilgi vererek, “Yanı başımızda sınırda yaşanan olaylardan dolayı Suriyeli muhacir kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlattık. Şanlıurfa peygamberler, evliyalar ve ensarlar şehridir. Bizlerde bu sebeple Şanlıurfalı kardeşlerimiz, idarecilerimiz ile beraber maddi ve manevi elimizden gelen tüm yardımları yapacağız. Daha sonra toplanan yardımları kendilerine teslim edeceğiz. Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Derneği olarak her zaman Urfalı ve Suriyeli kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Yemeğin ardından geceye katılan dernek üyeleri ve vatandaşlar kampanyaya para yardımında bulundu. Bir gece de 15 bin TL toplanırken kampanya 3 gün boyunca Balıklıgöl’de devam edecek.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR