Şanlıurfa?ya Yeni Kolej (VİDEO)

Şanlıurfa?ya Yeni Kolej (VİDEO)

Şanlıurfa’da açılacak olan Bahçeşehir koleji tanıtım toplantısı Hilton Gardın Hotel’de yapıldı. Tanıtımın toplantısına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Milli Eğtim Müdürü Metin İlci, Bahçeşehir Koleji kurucusu Enver Yücel, Ticaret ve sanayi odası başkanı Sabri Ertekin, Cumhuriyet Baş savcısı Mustafa Yalçın,  İl Emniyet  Müdürü Mehmet Likoğlu, Sabah Gazetesi Eğitim Editörü Yaşar Özay İl Genel meclis başkanı Mustafa Yavuz çok sayıda protokol ve eğitimciler katıldı.
 
Tanıtım toplantısında okul müdürü Mustafa Gülen’in konuşması ile başladı Gülen” kaliteli eğitim Türkiye’nin her noktasına taşıyan, eğitim ilkleri gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji, yeni öğretim yılında itibaren Şanlıurfa’da eğitim çıtasını yükseltecektir.
 
Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa Okulu Genel Müdürü Essum Saatçi Aslan “bu 6 yıllık bir hayalin ürünü benim hayalimdi benim hayalime ortak olan kayınpederin ve eşime ve bu markayı teslim eden Enver Yücel’e çok teşekkür ediyorum dedi”
 
Bahçeşehir Koleji kurucusu Enver Yücel ise” Dünya yepyeni dinamikler üzerinde insanlık tarihinde eşi olmayan bir hızla ilerliyor, değişiyor. İletişimden, finanstan mühendisliğe klasik olarak tamamlanan meslekilerin içeriği de yapılmış biçimleri de son 10 yılda büyük bir değişim uğradı. İlköğetim sırasında ders gören öğrencilerin %65’i şuan var. Olmayan mesleklerde çalışacaktır. Bugün Şanlıurfa’da gelecek hafta Denizli’de açacağımız yeni kampuslerimize kısa sürede başka yeni kampuslarımız de eklenecek Türkiye bugün dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden biriyse ve hedefimiz dünyanın 10. büyük ekonomisi  olmaksa bu hedefe koşacak çocuklarımız bu kampuslarımız de yetişecek.
 

Bahçeşehir Koleji’nin tanıtım toplantısı Enver Yücel’in konuşmasından sonra Dijital Dünya Okulu’nun anlatıldığı sahnede tabletli eğitim dersi ile devam etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR