ÖZYAVUZDAN İSYAN DEĞERLENDİRMESİ

ÖZYAVUZDAN İSYAN DEĞERLENDİRMESİ

MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz Harran İlçesindeki Suriyelilerin bulunduğu Konteyner kentinde çıkan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. 35 kişinin yarlandığı olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Özyavuz açıklamasında şu ifadelere yer verdi "

     Son 10 yıldır ülkeyi tek başına yöneten A K P hükümeti bir çok konuda Olduğu gibi Suriyeli mülteciler konusunu da yüzüne gözüne bulaştırdı.

 

   Şanlıurfa da ki çeşitli  Konteynır kentte kalan Suriyeliler yönetim zafiyetinden dolayı ikide bir isyan Edip sağa sola zarar verecek duruma geldiler.

 

   Ekonomide ki beceriksizlikleri ile 11 yıldır ülke ekonomisi dibe vurdurdular.280 milyar dolar iç ve dış borçla Aldıkları ülkeyi 650 milyar dolar borcun altına Soktular.

 

    Bunun yanı sıra cumhuriyet tarihi boyunca yapılan ne kadar yatırım ve milli Servet varsa bunları yok pahasına sattılar, buda yetmezmiş gibi vatandaşları Bankalara borçlandırdılar.

 

    2002 yılında vatandaşların bankalara borcu 3 milyar dolarken bugün 300 milyar Dolara yükselmesine izin vererek insanlarımızı bu yöntemle konturol ve Baskı Altına aldılar.

    Birde bunun üstüne yüzyıllardır kardeşçe yaşayan dini bir peygamberi bir Kıblesi Bir, kültürü bir, töresi bir ,milletimizi yabancıların yazdığı senaryolar Uğruna birbirine farklı bakar konuma getirdiler.

 

      Buda yetmedi bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyan insanlarımızı Sorunları varmış gibi sorun haline getirdiler.Kendi ülkesini yönetemeyen kendi Ülkesindeki insanları birbirinden ayırarak farklılaştırmaya çalışan A.K.P Kadrolarının, elbette ki başka bir ülkeden gelen mültecileri yönetememesi çok Normaldir.

         Artık A.K.P İktidarı ülkemizin huzurunu ve birliğini tehdit eder duruma     Gelmiştir. Onun İçindir ki Türkiye’nin A.K.P iktidarından bir an önce kurtulması Gerekmekte dir".



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR