Hilvan`da Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Hilvan`da Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

30 yaşındaki amcası Esat Zaman ağır yaralandı.

Şanlıurfa`nın Hilvan İlçesi`nde, kontrolden çıkarak devrilen traktörün altında kalan 21 yaşındaki Necati Zaman öldü, 30 yaşındaki amcası Esat Zaman ağır yaralandı.

Kaza, dün akşam Hilvan`ın Kovancı Köyü`nde meydana geldi. Esat Zaman, yeğeni Necati Zaman ile birlikte köyün yaklaşık 3 kilometre dışındaki tarlada çalışmaya gitti. Tarlada işlerini tamamlayan amca ile yeğeni saat 21.00 sıralarında köye dönmek üzere plakası öğrenilemeyen traktör ile yola çıktı. Esat Zaman yönetimindeki traktör, köye 1 kilometre kala kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen traktörün altında kalan amca ile yeğenini fark edenler yardımına koşup, sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerinden destek istedi.

İhbar üzerine köye gelen sağlık ekipleri, traktör altında kalan Necati Zaman`ın yaşamını yitirdiğini saptarken, ağır yaralı Esat Zaman ise ambulansla Hilvan Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Zaman, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR