BABA?NIN YIKILDIĞI AN

BABA?NIN YIKILDIĞI AN

    Devam eden iç çatışmalarda sivillerin hedef alınması ise kamuoyu tarafından tepkiye neden olurken son olarak kameralar tarafından kaydedilen 3 kardeşin cansız bedenleri suriyedeki şavaşın boyutunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

 İç savaşın hakim olduğu suriye’de sivil vatandaşların da hedef alınması kamuoyunda büyük tepkiye neden oluyor. Binlerce suriye’li iç savaştan kaçarak türkiye’ye sığınırken kendilerini şanslı adlederken savaştan kaçamayan ve savaşın tam ortasında kalan sivillerin kameralar tarafından kaydedilen görüntüleri yürek burukuyor.  Suriye’deki iç savaştan çocuklarını kaybeden bir ailenin feryadı yürekleri dağladı.

  3 çocuğunun cansız bedeni ile karşılaşan anne ve baba ağıtlar yaktı. Allahtan sabır isteyen aile yanlarında bulunan vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışırken  Baba ölen çocuklarına son kez dokunarak öpüp okşadı. Anne ise sinir krizleri geçirdi.

 Suriye’de yaşanan iç savaş görüntüleri her geçen gün dünya kamuoyunda yankı bulmaya devam ediyor.

  Suriye’de savaşan Muhalif askerler sığındıkları siperde Esad askerine ateş açtığı esnada Esad askerinin keskin Nişancısının hedefi oluyor.Kafasından aldığı darbeyle Muhalif Asker yere yığılarak hayatını kaybediyor Yaşanan görüntüler saniye saniye kayıt edildi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR