Urfaspor Adana Demirspor Maçı (CANLI ANLATIM)

Urfaspor Adana Demirspor Maçı (CANLI ANLATIM)

PTT 1. Lig Ekiplerinden Şanlıurfaspor bugün 19.00’da Adana Demirspor ile karşılaşıyor.

Adana Demirspor: Ramazan, Kerem Can Akyüz, Berat,  Ufukhan Rıdvan, Erçağ Hüseyin, Özgür Öçal, luis, Juninho

Şanlıurfaspor: Atacan, Abdulhamit, Kıvanç, Sercan, Onur, Özgür Özkaya Mehmet Ayaz, Tisdell, Murat Kayalı, Serdar, Gökhan Kaba

Dakika 1: mücadele Adana Demirspor’un vuruşu ile başladı.

Dakika 2: Şanlıurfaspor kanattan tisdell ile geldi. Tisdell’in etkisiz ortasında topa Adana savunması müdahale etti.

Dakika 4: Adana Demirspor’un organize gelişen atağında Erçağ uzaktan şansını denedi Erçağ’ın şutunda top kaleci Atacan’da kaldı.

Dakika 10: Adana Demirspor luis ve Juninho’nun kısa pasları ile Şanlıurfaspor ceza alanına kadar girdi Luis’in pasında topla buşulan Erçağ’ın şutunu Atacan Çıkardı.

Dakika 12: Şanlıurfaspor’un kullandığı serbest vuruş pozisyonunda Serdar Özkan’ın ortasına yükselen Abdulhamit’in kafa vuruşu rakip kalecide kaldı.

Dakika 19: Adana Demirspor Özgür ile geldi. Adana Demirspor’un gole çok yaklaştığı pozisyonda Atacan erken müdahale ile tehlikeyi önledi.

Dakika 20: Gooooool Tisdell

 

Şanlıurfaspor’un ani gelişen atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan Gökhan Kaba topu penaltı noktasına gönderdi. Bu noktada topla buluşan Tisdell topu ağlara gönderdi.

Dakika 21: gol pozisyonunun ardından hakeme itirazını sürdüren Adana Demirspor kalecisi sarı kartla cezalandırıldı.

 

Adana Demirspor : 0 Şanlıurfaspor: 1

Dakika 28: Şanlıurfaspor’un ceza alanı dışından kazandığı serbest atışta topun başına Serdar Özkan Geçti. Serdar’ın ortasında Adana Demirspor kalecisi iyi yükselerek topa hakim oldu.

 

Dakika 31: Adana Demirspor’un gelişen atağında Luis ceza alanı dışından şut çekti Defanstan dönen topa Erçağ yetişerek tekrar ortaladı, Luis gelişine şık bir vuruşla ağlara gönderdi.

Adana Demirspor : 1  Şanlıurfaspor: 1

Dakika 32: Şanlıurfaspor’un gelişen organize atağında ceza alanı içerisinde karambol yaşandı. Bu karambolün içerisinde Kıvanç vurdu, top az farkla auta çıktı.

Maçın 3’te 1’lik bölümü geride kalırken temposu yiksek bir mücadele oluyor. Her iki takımda oldukça iyi mücadele ederken, Seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya koyuyor.

 

Dakika 32: Şanlıurfaspor’un gelişen organize atağında ceza alanı içerisinde karambol yaşandı. Bu karambolün içerisinde Kıvanç vurdu, top az farkla auta çıktı.

 

Dakika 41: Adana Demirspor takımında Kerem Can Akyüz, sarı kart görüyor.

 

Dakika 42: Şanlıurfaspor’un gelişen atağında Serdar Özkan kanattan ortaladı, Serdar’ın ortasında Gökhan Kaba’nın vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 45: Mücadelenin 4’üncü hakemi ilk yarıya 1 dakika ilave etti.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca Şanlıurfaspor soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle giriyor.

 

Mücadelede 2’inci yarı Şanlıurfaspor’un vuruşu ile başladı.

Dakika 46: Her iki takımda ikinci yarıya ilk yarıdaki 11`i ile çıktı. Teknik direktörler henüz oyuncu değişikliğine gitmedi.

Dakika 47: Adana Demirspor`un hızlı gelişen atağında Juninho topla buluştu. Juninho`nun şutu az farkla auta çıktı.

 

Dakika 49: Şanlıurfaspor’un sağ kanattan Özgür ile serbet vuruş kullandı. Özgür’ün vuruşunda Adana kalecisi topa hakim oldu.

Dakika 50: Şanlıurfaspor sol kanattan Serdar Özkan ile geldi. Serdar’ın geliştirdiği atakta Adana Demirspor defansı topa son anda müdahale ederek mutlak gol pozisyonunu önledi.

 

Dakika 55: Şanlıurfaspor’un organize gelişen atağında Tisdell ceza alanı dışından harika vurdu. Tisdell’in şutunu Adana kalecisi son anda kornere çeldi.
 
Dakika 55: Şanlıurfaspor’da Kıvanç rakibine yaptığı hareketin ardından karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 59: Şanlıurfaspor Serdar ve Tisdell’in tek pasları ile Adana ceza alanına kadar girdi. Pozisyonun devamında Serdar kaleyi uzaktan yokladı. Ancak top Adana Demirspor defansından döndü.

Dakika 61: Sahanın en çalışkan isimlerinden Tisdell kendi başına ceza alanına kadar getirdiği pozisyonda ceza alanı içerisinde şutunu çekti. Top yan ağlarda kaldı.

Dakika 63: Adana Demirspor’da Erçağ defansın arkasına sarkarak şutunu çekti. Şanlıurfaspor defansı son anda müdahale ederek topu kornere gönderdi.

Dakika 63: Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Taha Yalçıner çıkıyor ve yerine Berkay Öztuvan oyuna giriyor.

 

Dakika 68: Şanlıurfaspor takımında Tonia Tisdell hakem Deniz Bitnel tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

Dakika 68: Şanlıurfaspor’da Özgür Özkaya serbest vuruşta barajı bozduğu gerekçesi ile hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 69: Şanlıurrfaspor’da Adana defansının arkasına sarkan Tisdell’in vuruşu üstten auta çıktı.

Dakika 72: Şanlıurfaspor’da girdiği ikili mücadelede yerde kalan Tisdell sakatndı. Başarılı oyuncu yerini Sami’ye bıraktı.

Dakika 75: Adana Demirspor’da oyuncu değişikliği ikliği; Özgür Öçal oyundan çıkarken Erman Özgür oyuna giren isim.

 

Dakika 77: Adana Demirspor orta sahada yaptığı paslarla etkili oldu. Juninho’nun ceza alanı dışından sert şutuna Şanlıurfaspor defansında Onur yatarak müdahale etti.

 

Dakika 79: Adana Demirspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erçağ Evirgen çıkıyor ve yerine Sinan Özkan oyuna giriyor.

Dakika 80: Şanlıurfaspor’da orta alanda rakibini düşüren Sercan Özçelik, sarı kart görüyor.

 

Dakika 83: Bu dakikada oyunun temposu düştü. İki takımda atağa çıkarken kalesinde pozisyon görmekten çekiniyor.

 

Dakika 87: Şanlıurfaspor’da Mehmet Ayaz topu orta alanda taşıdı. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Gökhan Kaba’nın vuruşu üstten auta çıktı.

Dakika 88: Şanlıurfaspor’da oyuncu değişikliği Serdar Özkan yerini Tunç Behram’a bıraktı.

Dakika 99: Adana Demirspor taraftarları yönetimi istifaya devet ediyor.  Adana taraftarı sonuçtan memnun değil.

Dakika 89: Adana Demirspor takımında Berkay Öztuvan, sarı kart görüyor.

 

Dakika 90 Şanlıurfaspor’da oyuncu değişikliği Murat Kayalı yerini İbrahim Yavuz’a bıraktı.

HAKEMİN SON DÜDÜĞÜ İLE KARŞILAŞMA SONA ERDİ VE İKİ TAKIM DA BİRER PUANLA MAÇTAN AYRILDI.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR