"18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü"

"18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü"

    “Çanakkale Zaferi`, aziz vatanı işgale yeltenen ve Türk milletini yok etmek isteyen üstün silah gücüne sahip işgalci devletlere karşı kazanılmış eşsiz bir destandır. Tarihimizin en şerefli sayfalarını oluşturan ve binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanının altında milletine bağlılık, özgürlük tutkusu, vatan aşkı ve büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır.

      Üzerinde özgürce yaşadığımız vatan kıldığımız bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan onur abidesi şehitlerimizle ne kadar övünsek ve gurur duysak azdır. Onlar milletimizin gönlünde en yüce yere sahiptir. Bu başarı vatan şairi Mehmet Akif`in dediği gibi tarihe sığmayacak kadar büyük ve anlamlıdır. Onların emanetine kararlılıkla sahip çıkıyoruz. Türk milletinin birlikte yaşama iradesi, vatan ve bayrak sevgisi Çanakkale`de olduğu gibi tarihin her safhasında bizleri güçlü ve muzaffer kılmıştır.

 BİZ GÜNEYDOĞU MEDYA GRUBU OLARAK  "Çanakkale Zaferi"nin 98. yıldönümünü kutluyor; aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr milletimizi minnet, saygı ve şükranla anıyoruz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR