Tatlıses: Dilan`ı Nüfusuma Alacağım

Tatlıses: Dilan`ı Nüfusuma Alacağım

Işıl Kundakçı, İbrahim Tatlıses`ten bir kızı (Dilan) olduğu iddiası ile 1988`de mahkemeye başvurmuş, sonrasında evlendiği futbolcu Cem Çıtak, Dilan`ı nüfusuna alınca davadan vazgeçmişti. İbrahim Tatlıses o günlerde Derya Tuna ile birlikteydi.

25 yıldır üzerine sünger çekilen olay, 3 gün önce Fox TV`deki `Su Gibi`de yeniden gündeme gelmiş, programda solistlik yapan Dilan Çıtak alelacele izne ayrılmıştı. Serpil Çakmaklı da "Gerekirse mahkemede şahit olurum. Dilan`ın babası İbrahim Tatlıses`tir" demişti.

GERÇEĞİ 15 YAŞINDA ÖĞRENDİ

Dün de Işıl Kundakçı şu açıklamaları yaptı: "Ben kimseden para pul dilenmedim. İbrahim Tatlıses`ten sadece soyadını kızıma vermesini istedim. 3 çocuğumla süründüğüm, eşim Cem`i kaybettiğim (2007) zaman bile bu durumu kullanmadım. Kızım, İbrahim vurulduğunda (Mart 2011) hastaneye koştu. İçinde fırtınalar koptu. Gidecek tabii, o biyolojik babası. Zaten Dilan gerçeği 15 yaşında öğrendi. Uzun süre de psikolojik tedavi gördü."

İBO: "NÜFUSUMA ALACAĞIM"

Posta`dan Müge Dağıstanlı`nın haberine göre, konuyla ilgili sessizliğini koruyan Tatlıses`in Işıl Kundakçı`ya bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Tatlıses, mesajında; "Eşim Ayşegül çok yakında doğuracak. Bu doğum işi geçsin, Dilan`ı nüfusuma alacağım ve çıkıp açıklayacağım" dedi.
3 kadından 5 çocuğu olan 61 yaşındaki İbrahim Tatlıses`in, eşi Aysegül Yıldız`dan da bir kızı olacak.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR